Komentáře k článku

ovace 19.03.2020

za mě rozhodně červené

helus 17.03.2020

Alkohol vůbec nepiju.Nedělá mi to dobře na zažívání.

nea 17.03.2020

to je zase článek o ničem, jen aby se něco napsalo

Jura 17.03.2020

Souhlas až na bod že sklenice nad 400 ml nefunguje, bejvalka donesla sklenice na víno, byly na pohled větší ale njak jsem se v tom nepitval a dvě si z demižonu nalil a pak ještě jednu když je to tak dobré, ráno jsem byl jak zkopanej tak mi to nedalo a sklenky jsem přeměřil-byly pullitrové potvory jedny.

aster Jura 17.03.2020

XD no jo, když to pijete jako pivo XD do velké sklenice se to lije tak max do 1/3 - lépe to pak voní - ale půllitrovky na víno jsem ještě neviděla. Je taky rozdíl, jestli člověk pije víno z obchodu nebo víno domácí - tím myslím víno nezatížené konzervanty - hlavně ráno je to rozdíl. Máme na plotě modrý muškát - je to moštová odrůda, bohužel dozrává až na konci října a tak záleží na tom, jaký je podzim, ale když se zadaří, je to bezva víno, i když musím doslazovat. Míváme cca 5 - 7l prváku a cca 10l druháku - krásně voní po muškátu a nebolí z něj hlava - ani když jsou sklenice velké. :-)

Jura aster 18.03.2020

Je fakt že víno piju dost buranským způsobem, ale u kvality kterou si kupuju to snad lze odpustit. Sklenice jsem viděl snad i větší, tedy pokud se už nejednalo spíš o designové akvárium.

U nás vede červené

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat