Komentáře k článku

Silvie 22.03.2021

Kupujete si kávu normálně v obchodním domě, co mají ty větší balení nebo v nějakých speciálkách ? Hrozně by mě zajímalo, jak chutná taková brazilská káva nebo guatemalská.

Klára 28.02.2021

kávu piji kdykoliv během dne ať je ráno nebo večer. Když na ni mám chuť, tak si ji dám :). Mám pro ni prostě slabost.

kamila76 22.04.2020

Na ni je čas kdykoliv!!!!

Abby 17.04.2020

Kávu piju pořád, ráno a dopoledne s kofeinem, odpoledne a večer bezkofeinovou. Piju kvůli chuti, ne kvůli povzbuzení, piju kvalitní kávu a dělám si ji v pákovém kávovaru vždycky čerstvou. Miluju kvalitní kávu (a nechápu jak někdo může pít "turka").

konatovka 05.04.2020

Kávu si dávám dopoledne. *1*

František Mlejnek 05.04.2020

Vodu pijou žáby... Ta by mě nikdy neposilnila, zvlášť ráno, kdy se celý motám.

Franta Tuto 04.04.2020

jednu kávu prosím.jak to máte ráda?no zezadu,a když mě tahá za vlasy.Myslel jsem tu kávu.Prominte.mlíčko a 2 cukry

Siraellen 04.04.2020

kávu si dám jen výjmečně

ovace 04.04.2020

kávu si dávám spíše odpoledne

Bu 03.04.2020

Tak ono zalezi co myslize pojmem kafe.....jestli kvalitni espresso, tak to ma minimum kofeinu, jestli logrovku tak to pak ano...tam je vylouhovano kde co...

aster Bu 03.04.2020

I "logrovka" může být kvalitní a když se přidá do hrnku kousek másla, nedráždí žaludek. Já si ještě přidávám malou lžičku kakaa (skutečného kakaa) Piju kafe hlavně kvůli kofeinu a teprve pak kvůli chuti - moje ranní kafe by většinu lidí asi složilo - ale piju jen to jedno denně. Jen výjimečně někdy po obědě, když hrozí, že budu do večera za volantem nebo budu muset večer ještě zasednout k práci.

Andy 02.04.2020

Ráno,5 lžiček rozpustného do hrnku a jednu cigaretu za druhou,za cca 2 hod další kafe a pořád cigarety,po obědě další kafe,pak odpoledne další a k večeru a někdy i večer další.

nea 02.04.2020

Taky musím mít ranní kafe. Jedině to mě nastartuje. Piji ho po snídani. Jen jedno denně.

Jura 01.04.2020

Jasně že kafe ráno nepomůže, musí být minimálně dvě.

aster Jura 01.04.2020

No, já ranní kafe mít musím - mám nízký tlak a to moje ranní kafe by zabilo koňa XD Druhé kafe si dávám jen výjimečně - a ne později než ve dvě odpoledne - jinak bych v noci nespala. Ale to je všechno individuální - nesnáším prostě tato striktní "zdravá" doporučení. Konec konců - organismus má jít do hrobu zhuntovaný *4*

My s manželem po obědě a večer

Taky piju kávu ráno několikrát jsem chtěla že si dam vodu s citronem nebo čaj ale ráno vstanu ještě zalepeny oči a vařím kafe já se na to tak strašně těším vždycky

xxkouckaxx 01.04.2020

dřív jsem bez kafe ani nezačala fungovat , dnes si dám jedno odpoledne nebo večer , někdy ani to ne

helus 01.04.2020

Piju kávu ráno.Bez ní bych se neobešla.

aster 01.04.2020

Každému vyhovuje něco jiného - proč je tak těžké to pochopit? Já jsem sova a v sezóně musím ráno vstávat v 5 - že by mě "probudila" sklenice vody, je směšné - vodu piju hned po probuzení, protože mám žízeň a kávu těsně před odjezdem - na lačno a potíže kvůli tomu nemám. Vysvětlete mi, milí rádcové, jak si mám dát kafe o půl 11 - to jsem už u zákazníka v terénu, a to kafe si nemám jak uvařit - málokdy máme přístup k el. síti a tahat s sebou vařič...takových podobných povolání je spousta - o půl 11 snídám - za volantem nebo za pochodu - jinak to většinou nejde, ale jsem tak léta zvyklá a nevadí mi to - stejný režim mám i v zimě, nebo na dovolené.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat