Jak obstál žitno-pšeničný TOUST od Penamu u našich testerek

Testování žitno-pšeničného TOUSTU od Penamu právě skončilo. Naši testeři měli skvělou příležitost dopřát svým chuťovým pohárkům tuto zdravou novinku. Jak jim chleba chutnal a jak jim okořenil tyto ne moc příjemné dny? Přinášíme vám výsledky testování!

Zdravé složení toustu je velkou výhodou

Složení tohoto toustu je unikátní vysokým podílem žitné celozrnné mouky a technologií výroby. Nepotřebuje, a to díky ultra čisté výrobě, zbytečnou chemii, neboť obsahuje především kvalitní vitální kvas, slunečnicová semínka a bílkoviny. Konzistence je tak vláčná, ale ne vysušená a chleba se nedrolí.

Toust obsahuje vysoký podíl žitné celozrnné mouky, kvalitní vitální kvas a slunečnicová semínka.

To si pochvalovalo více našich testerů: „Skvělý chleba, na kterém si pochutnala celá naše rodina. Chutná bezvadně, krásně voní, je křupavý, kompaktní a nedrolí se,“ vysekla pochvalu testerka Blanka. Jolana byla také velice spokojená: „Výrobek mě opravdu mile překvapil. Tmavý toustový chleba není většinou tak dobrý. A tento je lepší něž běžný bílý. V plátcích prosvítají přidaná semínka. Toust je krásně měkký.“ „Tento toustový chleba mě opravdu nadchl! Již dlouhou dobu jsem sháněla toustový chleba, který by byl zdravý, protože já jím tousty opravdu každé ráno – jsou totiž rychlé. A jako na zavolanou jsem měla možnost testovat tento chléb. Opravdu mi moc chutnal, nedrolí se, je křupavý a hlavně zdravý. Odteď už žádný jiný kupovat nebudu,“ rozhodla se být věrná značce Penam testerka Nikola.

Ryhlé a zdravé svačinky. Nejvíce frčela klasika – zapečené tousty!


U nás jsou tousty rychlou a především chutnou svačinkou na cesty," uvádí testerka.

Poptávka po pečivu žitném a celozrnném prudce roste, neboť žitná mouka má vysoký podíl vlákniny, proto je pro zažívání vhodnější. Blahodárně působí na činnost střev a zabraňuje zácpě, proto ji upřednostňují nejen lidé zabývající se zdravějším životním stylem. Chleba již sám o sobě chutná skvěle, ale když se obklopí dalšími lahodnými potravinami, není pochyb o tom, že nám všem začala doba toustová.

Jaké variace pro testování zvolili naši testeři? „Chléb nám velice chutnal. Super byl jen tak samotný namazaný máslem, opečený i na zapečených toustech se šunkou a sýrem. Moc jsme si pochutnali,“ úspěšně zhodnotila toustové variace testerka Iveta.  Tereza také doporučuje: „Všem doporučuji zakoupit a ochutnat! Udělali jsme si z něj zapečené toasty, chutnaly jak nám, tak dětem.“  Ivanu zase mile mě překvapil doporučený recept na obalu – lososový toust s koprem a vaječnou pomazánkou: „Určitě ho vyzkouším.“ Kateřině chutnal nejvíce jen tak namazaný nebo i jako sendvič: „Zkoušeli jsme sladké i slané náplně, pokaždé jsme si pochutnali.“

Co je uvnitř, to se počítá

V poutavém červeném balení najdete celých 20 ks plátků chleba, které jsou nakrájené dle vašeho gusta. „Chutná a zdravá verze toustového chleba. Plátky jsou akorát nakrájené a nedrolí se tak, jako klasický tousťák,“ měla po rozbalení radost testerka Bára. Ivetu velmi mile překvapila absence patek, stejně tak i Alenu: „Nelze nic vytknout, chuť, složení, vzhled vyhovující, mile mě překvapilo hezké balení, dobrý nápad. Oceňuji, že v balení nejsou patky, které nejsou tak chutné.“ Blanka byla s plátky také spokojená: „Plátky mají tu správnou tloušťku a balení neobsahuje okrajky, které u nás obyčejně nikdo nechce jíst." Chleba měl takový úspěch, že Michal navrhuje následující změnu: „Mohli by ho dělat ve verzi velkých plátků.“ Co k tomu dodat? Snad jen to, že koupí tohoto toustového skvostu chybu neuděláte!

Cena: 32,90 Kč

Více informací najdete na www.penam.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18
15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat