Komentáře k článku

Siraellen 16.04.2020

chodím ven na procházky a medituji

kamila76 16.04.2020

Na světě je totiž krásně.

kamila76 14.04.2020

Je to super povbuzení :-)

helus 14.04.2020

Vážím si každého dne.

nea 14.04.2020

Užívejte si dokud to jde.

František Mlejnek 13.04.2020

Já už čekám jenom na smrt. Člověk by měl mít před sebou nějaký reálný (i časově) cíl, na konci tohoto měsíce jsem měl koupenou letenku na návštěvu u své dcery v Málaze. Všechno padlo - a já vůbec nevím, zda vůbec a když ano, tak zhruba kdy se s dcerou uvidím. Letos to asi nebude vůbec. To jsme 29.12. netušili, když jsme si do vlaku mávali, že to bude na tak dlouho... A možná na nekonečno, protože kdo ví, co se mnou koronavirus udělá, protože mě dostihne, o tom jsem přesvědčen.

Věrka 13.04.2020

*5*Brát na vědomí jenom to, co je v mém životě pozitivní? A ještě chybí: Měj se rád. Každému všechno odpusť. Žij přítomností...Toto neboli je čirá polistopadová filozofie neboli sluníčkářská flegmatická pavěda. Vidíme, kam toto vede, ovšem někomu nemyslícímu nic nebrání to propagovat. Nebylo by lepší jít se psem provětrat mozek?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat