Komentáře k článku

Josef 25.06.2020

Manželce nabízel lékař potrat, protože jí bylo 46 let. Těhotenství bylo neplánované, ale vše dobře dopadlo a jsme moc rádi že dnes 13ti letou slečnu máme.

Michal 27.06.2020

Je to líná verbež a nic to neumí. Proto se tak bojí matek a babiček zvlášť.

Aloisie 29.06.2020

Nevím o čem tady diskutujete, proč by nemohla mít starší matka děti. Dříve se dívky vdávali v osmnácti, hned jak to šlo porodily první dítě, a pak jak se to povedlo, další děti až do přechodu. Ty plodnější, jich měli třeba i dvanáct, žádnou antikoncepci neužívaly a byli zdravé a rozhodně neměly endometria a jiné neduhy z požírání chemie. Nebyl rozdíl v tom, jestli vícečetnou rodinu má obyčejná žena nebo šlechtična. Ty bohaté si mohli dovolit kojnou, ti chudé museli kojit sami. děti se necpali od mala sušeným mlíkem a byli zdravé. Ty co nebyly, prostě zemřely v dětském věku, mnohdy jako kojenci, což zajišťovalo kvalitní a zdravou populaci. Potraty ač nepovolené, byly též, kdy už některá to dítě holt moc nechtěla. Vychovat dítě i po čtyřicítce není problém, člověk má větší zkušenost a rozhled a může dítěti zajisti lepší zázemí. mladé matky jsou mnohdy velmi nezodpovědné a radu odmítají, už z toho důvodu, že rodiny nežijí ve vícegeneračním složení a mladé maminy hledají rady spíše na internetu a u odborníků. kteří samozřejmě mají zájem získávat co nejvíce klientek a radí tak, aby to bylo v jejich prospěch a ne pacienta. Bohužel tato nezlomná víra v oficiální lékařskou vědu se týká nejen mladých matek, ale i těch starších. Problém není ve věku matky, ale jak se dokáže o dítě postarat.

Nemusim. 30.06.2020

Takze stala se “chyba” a je z toho pro oba z nas prvni dite. Dnes 3.5 mesice stare. Bez nejmensich potizi jak pri porodu tak i se zdravim ditete. Ted resime jestli ockovat, neockovat, na co a kdy.. Ji je 45, mne 72. Podle clanku nesmysl, zazrak, nebo co?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat