Komentáře k článku

Katka 12.06.2020

To je snůška teorie.. Po odebrání vaječníků mám přechod že dne na den. Návaly klidně po 15 minutách. V noci se stále budím. Už rok jsem se normálně nevyspala. Jsem vyčerpána. Zatím jsem nepřišla na to, co by zabralo. Dle Dr. musím vydržet. Ani se nezeptala jaké problémy mám. Takže tak :) na tohle se opravdu připravit nedá..

nea 04.06.2020

čím dřív to má žena za sebou, tím líp

helus 04.06.2020

Prožila jsem si to.Nebylo to tak hrozné.

Jana 04.06.2020

No, že by měla být žena připravena na to, že to skončí ve 40 letech, tak to Vás určitě překvapí.

mititomi 04.06.2020

Na něco takového se nedá připravit, už proto, že je to naprosto individuální. Zkušenost- návaly horka doprovázené neskutečně ukrutným pocením 20 x za hodinu. Ano, co 3 minuty jsem měla pocit, že hořím zevnitř, permanentně mokrá jako myš. Den noc všechno stejně, noční košile tři, čtyři za noc a matrace v posteli propocená skrz. Utrpení. Tak to šlo první půlrok, pak se to mírnilo a teď, po pěti letech už nával horka tak jednou za tři dny.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat