Komentáře k článku

nea 18.06.2020

souhlasím, funguje to

aster 18.06.2020

Tohle opravdu funguje, ale pro mně to má háčky - dá se říct, že mezi květinami jsem celý den, takže je večer už ani nevnímám, tanec po práci, kdy celý den třeba poskakuju po skalce, není to nejlepší pro moje unavené tělo. Sprcha je fajn a po ní vlézt rovnou do postele s pěknou knížkou - to funguje spolehlivě. A pokud mám zrovna "štěstí" na nepříjemné zákazníky, odmontuju si po příchodu domů "líbezný" úsměv, vezmu si kytaru a tak za hodinu jsem opět v pohodě :-)

Kallika 17.06.2020

Ano možná to funguje. Já sice když mám "den blbec" jdu na procházku s přáteli. Bohužel v této době nemůžu ani na procházku ani se nemohu stýkat s lidmi. A... již zmíněný den blbec nastává každý den. Hezky napsaný článek je moc pěkný...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat