Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

Nehlidam se

Vasti1 10.09.2020

miluji sladké, je to můj největší hřích

Vašík 06.09.2020

Tak proč to paní Verčo čtete?Ale když už jste to nakousla,co je podle vás ta poctivá přínosná práce?

verča 05.09.2020

Ty autory a autorky takových zmatečných článků by bylo záhodno trestat za to, jaké NESMYSMY vědomě šíří - a to jenom za nudy a za pár usmolených kaček. Je jim takové sebeponižování zapotřebí? Sama si odpovím: Ano, je. Někdo je tak líný si vydělávat peníze poctivou, přínosnou prací, proto se uchyluje k tomuto. Není to jenom taddy v Bety, ale zejména v Lepší já, Zdravé bydlení, Svět kreativity, tam jsou "záživné" články! A tamní autoři - Motlová, Juha a ještě jeden, myslím Žitný - tak to je počteníčko, to je "čeština", a ty pravopisné chyby! A ty nesmysly, co tam pořád radí!

xxkouckaxx 04.09.2020

jím to , na co mám chuť , ale nic nepřeháním

jiřla 04.09.2020

Nevím asi jsem hříčka přírody. Odmalička jím sladké .Jsem cukrářova dcera a dodnes musím mít denně kus čokolády.Mám 75 roku acelý dospělý život vážím stále okolo 55 až 60 kilogramy. Jsem zdravá a cukr mi neškodí.

nea 04.09.2020

jsem diabetik, musím si cukr hlídat

Věra 04.09.2020

To jsou totální bludy. U lidí s bez cukrovky žádná zvýšená hladina cukru přesunu do buněk nezabrání, protože tělo vyplaví hodně inzulínu. Hlad krátce po sladkém je naopak z toho, že vysoká hladina inzulínu pomůže glukózu rychle odbourat, hladina cukru klesne dolů a to vyvolá hlad. U zdravých se žádný cukr v moči neobjeví, protože ho ledviny dokážou vstřebat zpátky do krve. Všechny ty popisované změny s vysokou hladinou cukru v krvi a nedostatkem v buňkách nastávají pouze u diabetiků, kteří buď nemají inzulín nebo jejich buňky na něj mají sníženou citlivost. Žádný "špatný" inzulín neexistuje. Mám zdravotnické vzdělání, tak vím, o čem mluvím, na rozdíl od autorky.

Blahorodí Věra 04.09.2020

Přesně tak. Také jsem to chtěl napsat, ale k tomu už není co dodat.

Paros Blahorodí 04.09.2020

takže neexistuje nic mezi cukrovkou a zdravím? nerýpu, ptám se. musí přece existovat spousta důvodů, proč se inzulín nevyplaví v dostatečném množství nebo včas, například příšerná životospráva. pokud se člověk neustále a dlouhodobě přejídá, tělo jede na nouzový režim a spousta věcí v něm funguje sotva napůl. a spousta úplně blbě. a v dobách diety se pak nestačíme divit, jak skvěle organismus šlape. (kéž by to vydrželo)

E Hallounová 04.09.2020

kávu ani čaj nesladím pečení jsem omezila spíše ovoce a zeleninu.

Libuš 04.09.2020

Nesladím, kilo cukru máme doma na rok, jen když se peče, takl použiju

glady 04.09.2020

sladké, naštěstí, nemusím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat