Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

Nejvíce mi pomáhá spánek a příroda

Stana 16.09.2020

střeva a mikroflora ve střevech je základ dobré imunity. Proto beru probiotika

kamila76 11.09.2020

Cizích lidí si nemusíte všímat. Některým lidem dělá dobře, že se kvůli nim jiní trápí. Zvyšují si tak své hodnoty.

Michal 11.09.2020

Houby střeva,za deprese můžou pouze debilní lidi a blbci !!

Dolga Michal 16.09.2020

Nemáte pravdu a víte to. To, že Vy neznáte deprese a nevíte, že mají spojitost s imunitou, tedy i s Vašimi střevy, neznamená, že to neexistuje. Jen děti popírají svoji nevědomost a nedostatek vzdělání argumenty, že to neexistuje. Pokud se staráte o svá střeva, netrpíte tudíž zácpou, máte patrně věčně dobrou náladu, pak je dobře, ale představte si, že jsme lidé různí, zatímco Vy nemáte třeba žádnou nemoc, řada lidí různé nemoci má. A třeba i depresi. Nelze soudit podle sebe druhé lidi, zkuste si něco nastudovat, aspon na internetu, od čeho ho máte ?

Bára 10.09.2020

Zejména ten nadpis je neskutečným způsobem zavádějící. Já osobně takovéto "články" bez jakýchkoli referencí či citací neberu vážně, ale spousta lidí ano. Deprese (pokud nemluvíme o krátkodobé špatné náladě lidově nazývané "depka") je závažná porucha psychiky a nabádat lidi k jejímu léčení pomocí probiotik je přinejmenším hloupé, ne-li přímo trestuhodné.

nea 10.09.2020

bohužel na stres mi zabírají jen sladkosti

Dolga nea 16.09.2020

Musíte především likvidovat plísně v těle. Jinak si koledujete o záněty - třeba i střev a naslednou možnou rakovinou. Je nutné jíst potraviny, jako jsou kyselé okurky, nakládané zelí a podobně. Denně 2x po 1 lžíci aspon...Dávat si ne sladkou limonádu, ale vodu s pár kapkami octa. A zvyknout si na to...Nesladit nic, ani kávu. Do několika měsíců hodně pohubnete, přestanete mít chut na sladkosti, opustí Vás řada neduhů, budete se cítit dobře a plná energie. Zlepší se stav kůže, cév a vlasů..

xxkouckaxx 10.09.2020

nemyslím , že je to tak jednoduché

glady 10.09.2020

to jsem netušila*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat