Komentáře k článku

Siraellen 12.03.2021

Myslím si že rouška mě neochrání

pavel 10.01.2021

Ještě mi nikdo nedokázal že ten kus hadru něčemu pomůže.

jura 10.01.2021

moje špinavá rouška chrání ostatní a ti můžou zavřít oči když se jim to nelíbí

Karel 09.01.2021

Můžeme vás uklidnit, že roušky špinavé a mnoho hodin nošené vás opravdu neochrání, je nás už mnoho, co můžeme jasně říct, že i při hygieně a jejich nošení v zavřených prostorech to dostal skoro každý, když tam někdo s tímto virem přišel. Ta naše blekotající vláda bohužel pravdu neříká. To by se musely měnit mnohem častěji tak, jak na začátku potvrzovalo mnoho lékařů, ty ale nikdo neposlouchal a samozřejmě předražené nikdo ve větším množství nakupovat nebude. Také vidět ty blázny, lítající po lese v těch špinavých rouškách, mluví za vše o vzdělanosti národa! Slyšeli jste nějakého lékaře, že by předepisoval ozdravný pobyt a říkal, ať dotyčný se tam dusí v nějakém špinavém hadru? Já ne...

Tomík 09.01.2021

V říjnu jsem si koupil jednu drahou jednorázovou roušku (25Kč/kus). A zatím drží holka:-)) Naštěstí jí potřebuju jen do obchodu nebo na úřad, v práci roušku nepotřebuju.

Marie Chaloupecká 09.01.2021

Na jaře všichni nosili roušky šité doma, ted na to kašlou. Snad proto, aby co nejvíc lidí se nakazilo a senioři vymírali ještě více? Lidi, vzpamatujte se, Vláda nám nepomůže, ty roušky a hygiena je jediné, čím se můžeme chránit. Očkovací systém kolabuje stejně jako na jaře dostatečný počet ochranných prostředků. Lidi bděte a nenechte se uchlácholit politiky napříč politickým spektrem. Všem jde jen o jejich koryta, ne o nás obyčejné lidí.

xxkouckaxx 07.01.2021

ty umělé jednorázovky jsou strašné - máme našité bavlněné z kvalitní látky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat