Dětský pudr dobře poslouží i dospělým

Kdo říká, že dětský pudr je jenom pro kojence a batolata? Spolehlivě ovoní také boty, odstraní mastnotu z oblečení a ještě prodlouží řasy!

Kůže našich nejmenších je velice citlivá a vyžaduje zvláštní péči. A to je přesně úkol pro dětský pudr! Ten zanechává jejich pokožku hebkou, suchou a zdravou, proto bývá první volbou starostlivých rodičů. Vlastně, nejen těch. Tento voňavý prášek je totiž nedocenitelným pomocníkem každé domácnosti! O těchto využitích už jste slyšeli?

Umyté vlasy za pár minut

Suchý šampon patří mezi oblíbené produkty vlasové kosmetiky. A důvod je zřejmý. Stačí ho nastříkat ke kořínkům a důkladně vyčesat, což hřívu zbaví mastnoty i nečistot. Kdo nemá čas na klasické mytí, ten si ho nemůže vynachválit! Jenže stejně, dost možná i lépe, funguje také dětský pudr, jehož složení naprosto vylučuje přítomnost chemických složek. Brunetky do něj při aplikaci mohou přidat trochu kakaového prášku, zrzky zase skořici. Mimochodem, lze s ním nasucho vyčistit i srst čtyřnohých mazlíčků, kterým vana či sprcha způsobuje nemalé trauma.

Záchrana oblečení, na němž ulpěla mastnota

Mastné skvrny se z oblečení dostávají jen horko těžko. To ale pořád ještě neznamená, že své oblíbené tričko nutně musíte vyhodit. Zasažené místo ošetřete jmenovaným práškem, nechte ho chvíli působit a poté proveďte obvyklý prací cyklus. Tahle záchranná akce má ve většině případů šťastný konec. 

Řasy jako z reklamy

Nedávno zakoupená řasenka slibující objem i prodloužení řas vás zklamala na celé čáře? Stane se. Než ji příště zase použijete, na řasy si nejprve naneste malé množství dětského pudru, díky kterému bude váš pohled uhrančivější než kdy dřív!

Stop pocení nohou

Potí se vám nohy, čemuž bohužel odpovídá i nepříjemný zápach? Ano, jde o běžný problém tolik typický pro zimu a nošení uzavřených bot. Pokud si zmíněným sypkým pomocníkem ale promasírujete chodidla i prsty, nadměrnému pocení šikovně předejdete. A když už ho budete mít v ruce, nezapomeňte trochu „poslat“ i do špičky každé boty. Lepší deodorant nenajdete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat