Komentáře k článku

Sára 16.02.2021

Hovadina! Pomáhá na lepší náladu? Taková blbost!... Přestala jsem běhat kvůli zas*ané koroně a kvůli tomu, že nějací idioti zrušili všechny závody. Proto nemá cenu běhat. A ani žít. Chci umřít... Vraťte mi závody a zachráníte nejeden život!

Anyta Sára 17.02.2021

Nějaká frustrovaná

Běh o zdravý 15.02.2021

Každý vždy nějak začne, a většinou i nějak brzo skončí. Mnohdy si stihne zadělat i na zdravotní problém, proč, no protože i začít běhat se musí umět a to většina značně podcení.

Sára Běh o zdravý 16.02.2021

Blbost. Stačí dobré tenisky. Žádné z Lidlu nebo stupidní Nike či Adidas. Kdysi jsem si koupila Adidas a po 2 km mě začaly bolet kolena (moje výška 163 cm a váha 52 kg)... Chce to pořádné boty od 2500 od značek Mizuno, Asics, On running. A samozřejmě žádná nadváha. Když jste tlustí, nemůžete se divit, že vás bolí kolena.

xxkouckaxx 14.02.2021

blbost - běh je zabiják kloubů , dejte s tím pokoj

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat