Zdravé potraviny na podporu spalování tuku

Při pravidelné konzumaci následujících potravin posílíte nejen svoje zdraví, ale jako bonus navíc spálíte i tukové polštářky

Pokud budete zdravé potraviny konzumovat pravidelně, budete se jistě cítit mnohem lépe. S následujícími potravinami si jako bonus k tomu zajistíte i více energie a vaše tělo bude spalovat tuky mnohem jednodušeji. Jediné, na co je potřeba dbát, abyste se vzdali i všech nezdravých potravin, které energii naopak ubírají.

Zelený čaj

Tahle tajná zbraň vám pomůže spálit tuky, dostane vás do kondice, a ještě působí protizánětlivě. To díky flavonoidům – rostlinným látkám, které díky antioxidačnímu účinku mají pozitivní vliv na zdraví lidí. Dále zelený čaj obsahuje antioxidanty EGCG, které podle vědeckých výzkumů pomáhají zhubnout.

Nenasycené mastné kyseliny

Tyhle tuky jsou dobré na srdce a zvyšují podíl „dobrého“ cholesterolu v těle. Najdete je především v olivovém oleji, mandlích a avokádu.

Omega-3-mastné kyseliny

Studie prokázaly, že diety s vysokým podílem omega-3-mastných kyselin a nízkým podílem omega-6-mastných kyselin našemu zdraví prospívají. To ale neznamená, že omega-6-mastné kyseliny jsou špatné. Jde jen o správný poměr mezi nimi. Potraviny bohaté na omega-3-mastné kyseliny jsou lněný a řepkový olej, ořechy, lněná semínka a losos.

Ovoce a zelenina

To byste samozřejmě měli jíst každý den, pokud chcete být zdraví, protože obojí obsahuje důležité živiny a vlákninu. Zaměřit byste se měli především na jablka, lesní ovoce, brokolici, houby, papayu, ananas a špenát.

Koření

I určité koření jako česnek, kurkuma, skořice, zázvor nebo chili mohou pomoci předcházet nemocem. Proto si je dávejte na talíř co možná nejčastěji. A především kurkuma je při hubnutí zázrak!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat