Komentáře k článku

julie 22.02.2021

VZP 7000kč Příspěvek na psychologickou podporu https://www.vzp.cz/pojistenci/vyhody-a-prispevky/dospeli/prispevek-na-podporu-zvyseni-dostupnosti-psychosocialni-podpory

xxkouckaxx 21.02.2021

nemoc hlavy je vždy vážná , není to ostuda - psycholog nebo psychiatr mohou pomoci

Michal xxkouckaxx 22.02.2021

No,nejste náhodou také jejich pacient ?

Halka xxkouckaxx 23.02.2021

Když se mohou léčit zuby atd.proč by se neměla léčit i duše.

hg 21.02.2021

Co se týče stresu, pak si uvědomme jednu věc-co řešili naši předci třeba před sto lety a co nyní řešíme my. Zatímco oni bojovali za svá práva a tatíček Masaryk do nich nechal střílet ostrými, pracovali od nevidím do nevidím v těžkých podmínkách, aby mohli uživit z toho mála své rodiny, při tom se dožívali tak 45 let, o důchodu ani nemluvě, tak my si hovíme doma na "home office", jezdíme si zalyžovat, máme plné ledničky "jídla" a jsme obklopeni různými vymoženostmi, kdy doma nemusíme pracovat, ale dívat se na TV. Je to hrozně stresová doba, že? Dříve si lidé vážili života více, protože vše si museli vydobýt a měli krutý život. My jsme tak zhýčkaní a zdegenerovaní, že při prvním menším životním otřesu upadáme do depresí. A podívejte se, jak nakládáme se svými životy a nevážíme si ničeho. Všude samá rozežranost a sobeckost, kde člověk člověku vlkem jest a lidská společnost zaniká. Takže abych to shrnul-lidé strácí svoji lidskost, propadají hedonismu a degenerují-to jen znamená, že příroda si s námi dělá pořádek a již nyní jsme vymírající druh. Nechcete to? Tak se začněte chovat jako lidé a važte si života. Vyhoďte ty mobily do zelené popelnice, vykašlete se na fb a jiné náhražky lidské komunikace, učte se a vzdělávejte se (a hlavně z knih!), rozlišujte mezi tím, co je správné a co je snadné a řešte své povinnosti a až poté svá práva. Jsme společnost a když si každý bude hrabat na svém písečku, pak zanikneme. Ale před tím z nás udělají chudáky. Máte deprese? Běžte ven odhrnovat břečku, dělejte něco, co má smysl a výsledek, pracujte (a né, nemyslím s PC).

Mirek hg 21.02.2021

Tak přesně s takovými jako jste vy zásadně nesouhlasím.

Halka hg 23.02.2021

Naprosto souhlasím lépe bych to nenapsala

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat