Příznaky krize středního věku jsou u každého jiné

Trápí vás myšlenka, že váš život už nemá žádný jasný směr? Možná se právě nacházíte v krizi středního věku. U každého se objeví otázka „Čeho chci v životě ještě dosáhnout?“ v jiném věku. V takové situaci si někdo koupí sexy červené porsche, někdo se pustí do úplně nového hobby a další chytá mladický vítr.

Čas nikdo nezastaví – děti vyrostou, kamarádi se rozprchnou do všech koutů a romantické chvíle s partnerem jsou spíše rarita. Váš život jede v zaběhnutých kolejích a vás nové výzvy jsou v nedohlednu. A tak začnete hledat něco, co vám dělá radost. Možná se pustíte do kurzu létání, začnete malovat nebo kompletně vyměníte šatník. Ale vrhnout se do nového vztahu nebo objet svět nebude to nejlepší řešení. Poznejte příznaky krize středního věku!

„V práci končím!“

„Zítra dávám výpověď!“ Možná máte pocit, že práce, kterou děláte už tak dlouho, vlastně není vůbec to, co vás baví a co jste chtěli v životě dělat. S pochybami o vlastní pozici i oboru a myšlenkou na výpověď se potýká v krizi mnoho lidí. Než v zaměstnání skutečně skončíte, podívejte se na problémy detailněji.

Neohlížejte se na chyby ani na minulost

Chyb v životě udělal každý. Nemá cenu se na ně ohlížet a trápit se jimi. Pokuste se svoje chyby raději proměnit v něco pozitivního. Pokuste se odpovědět si na otázku, jak být zase šťastní. Uvědomte si, čeho všeho se vám podařilo dosáhnout! Na minulost se dívejte zkrátka s pýchou, ale rozhodně bez lítosti. Váš život nekončí a velké věci na vás jistě ještě čekají.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat