Komentáře k článku

Dr.Greenthumb 23.02.2021

Rád piju hořkého kvalitního turka bez cukru ,dvě lžičky kávy a půl lžičky mletého černého pepře.Je to můj vynález a je to výborný.Nějak mě to napadlo když jsem jedl hořkou čokoládu s chilli.Také skvělá kombinace.

Dr.Greenthumb 23.02.2021

Kávu piju rád v jakékoliv podobě .Ráno dám tak 3 hrnky turka a 5 cigaret tento rituál trvá tak 2 hodinky.Mužu si dát i dva hrnky na noc a normálně spím ,poněvadž na mě káva nemá žádné stimulační účinky.Piju jí jenom protože mě chutná a k cigárku skvělá kombinace.

xxkouckaxx 23.02.2021

dobrou kávu miluji , mohu vypít kdykoli a spím jak belina , ale když se něco děje , třeba nemoc , tak se bez ní klidně obejdu

Siraellen 23.02.2021

Kávu mám velmi ráda

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat