Neklape vám to v ložnici? Díky Amarexu se k tomu váš partner opět postaví jako chlap

Erekce je přirozený proces mužského těla vyvolaný sexuálním vzrušením. Nastat však mohou okamžiky, kdy je její funkčnost narušena. Co s tím? Jak vyřešit problémy s erekcí bez nutnosti návštěvy lékaře?

Co dělat, když váš muž „nemůže“?

Problémy s erekcí paradoxně řeší spíše ženy než jejich partneři. Pro muže jde o příliš intimní téma, které se zdráhají probírat dokonce i s lékařem. Přitom k tomu není důvod. Dle statistik trápí tyto potíže polovinu mužů ve věku nad 50 let. Nezřídka jsou zasaženi i mladší ročníky. Urologové konstatují, že alespoň dočasně se s obtížemi v tomto směru potká každý muž nezávisle na věku. Tak častý výskyt je pro laickou veřejnost právem zarážející. A žena si mužskou apatii často vykládá příliš osobně. Přemýšlí nad tím, zda už muže nepřitahuje, případně zda dokonce nemá milenku, takže na intimní život doma mu už nezbývá sil.

Jaké jsou příčiny problémů s erekcí

Co je tedy příčinou toho, že váš muž „nemůže“? Trpí váš partner aterosklerózou, diabetem nebo se léčí s vysokým krevním tlakem? Právě jste našla viníky toho, proč vám to v posteli neklape. Pro kvalitní erekci je totiž zásadní aktuální stav cév. Původcem problémů mohou být i léky a operační výkony v oblasti pánve. Je váš protějšek alespoň na pohled zcela zdráv? Tím pravděpodobnější je aktuální psychický stav. Jde však o choulostivou oblast. Muž se často nechce svěřit se svými pocity, neboť má pocit, že selhává. Citlivě a bez výčitek tak začněte pátrat po tom, zda váš muž nemá problémy například v práci. Jste-li sama zastánkyní zdravého životního stylu, zkuste k aktivnímu životu motivovat i svého partnera. Pokud kouří, pije alkohol a jeho životospráva není příkladná, erekci to logicky nepomůže.

Amarex pro rychlou podporu erekce

Jak dále můžete podpořit erekci svého partnera? Co mu doporučit, aby mu zase stál v pozoru? Vhodnou volbou mohou být doplňky stravy na podporu erekce. Pořídit svému muži můžete přípravek Amarex.

Jedná se o přípravek založený na bázi rostlinných extraktů. Obsahuje extrakt z rostlin muira puama, maky peruánské a kotvičníku zemního. Ty jsou doplněny o aminokyseliny L-arginin a L-citrulin. Dále ve složení naleznete alkaloid piperin a vitamin C.

  • Podporuje rychlý nástupu pevné a silné erekce,
  • přispívá ke zvýšení sexuálního výkonu,
  • podporuje libido,
  • zkvalitňuje sexuální prožitek.

Užívání je snadné. Stačí 2 až 3 tobolky 30 až 60 minut před pohlavním stykem.

Co dokáže Amarex

Amarex dokáže podpořit nástup erekce a zajistit její větší sílu. Dále podpoří sexuální výkonnost muže a jeho libido. Celkově podporuje i jeho prožitek při sexu. S Amarexem se do vaší ložnice vrátí vášeň. Stačí, když svému partnerovi pořídíte tento preparát třeba jako dárek. S Amarexem už nezklame!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat