Znalostí svého těla předejdete zbytečnému trápení

Vlastní zkušenost je vždycky nejlepší způsob, jak získat znalosti nebo zkušenosti. Přesto jsou jisté věci, které byste jistě rády věděly mnohem dříve.

Například o svém těle. Kdybychom jisté věci věděli dříve, ušetřili bychom si jistě mnoho komplexů, strachů, omylů a nervů.

Život zanechává stopy

Nejenom vy nacházíte v průběhu života vrásky, tukové polštářky nebo znaménka! Je to naprosto normální a zkrátka se to děje. To všechno znamená, že si užíváte, žijete a plujete životem, místo abyste seděli doma na zadku a snažili se být perfektní. Říkejte jim klidně stopy dobrodružství.

Muži vůbec nechtějí 90-60-90

Kdyby všechny ženy byly modelky a měly stejná těla, byl život docela nuda. Dobře, že jednoho dne samy zjistíme, že jsme jedinečné a skvělé právě takové, jaké jsme. A naštěstí stejně rozmanitý, jako jsou ženy, je i vkus mužů.

Nedostatky jsou vaše přednosti

Velký nos, pihy, jemné vlasy a buclaté tváře? No a? Právě to jste vy, a to vás dělá zvláštní. A i muž, který vás miluje, to bude považovat za něco, co k vám patří.

Viditelná vnitřní krása

Ne každý muž touží po Gisele Bündchen nebo komkoli jiném. Muži chtějí ženy, které se ve vlastním těle cítí dobře a mají pevný charakter. To je krásnější než velikost XS. Přijměte své tělo, jaké je, a jděte životem hrdě a s úsměvem na tváři.

Tělo vám hříchy vrátí

Probdělé noci jsou horší ve věku 30 + než v 18. Kromě k dobře zásobené lékárničce to vede k poznání, že něco, co způsobuje takovou kocovinu, nemůže být pro tělo vůbec zdravé.

Epilace v intimní oblasti

Epilace v intimní oblasti není vůbec dobrý nápad. Člověk se může týrat i jiným způsobem.

Zdroj: názory autora, healthline.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat