Na podzim posilněte svoji imunitu se ZEEN Collagen

Nadcházející chladné měsíce s sebou přinášejí větší zátěž na organismus. Zima se nám dostává do kloubů a pod kůži, řádí chřipky a virózy, chybí nám vitaminy a tělo je unavené z nedostatku sluníčka. Právě na podzim a v zimě je potřeba posilovat přirozenou obranyschopnost a dbát na prevenci. Silná imunita nám zaručí pevné zdraví přes celou zimu. Hledáte tipy, jak ji posílit?

Dbejte na dostatečný přísun vitaminů

Na podzim nám začne chybět hned několik vitamínů. Jeden z nejdůležitějších pomocníků pro silnou obranyschopnost je vitamín C. S příchodem chladnějších měsíců proto dbejte na vyváženou stravu bohatou na čerstvou zeleninu a ovoce. Vaši imunitu posílí hutné zeleninové polévky, které vás zahřejí a ještě vám dodají potřebné vitaminy, zázvorový čaj, který působí jako přírodní antibiotikum a tlumí záněty, kouzelná echinacea, která nastartuje vaši obranyschopnost na nejvyšší obrátky, a kolagen. Ptáte se, jak do této řady zapadá právě kolagen, který je známý hlavně jako doplněk stravy na bolavé klouby a lámavé vlasy? Doplňovat kolagen v zimních měsících je velice důležité, protože spolupracuje s vitaminem C, který enormně posiluje imunitu. Kombinací těchto dvou látek se můžete ochránit před nepříjemnými podzimními chřipkami, nachlazením i bolestí pohybového aparátu. Kolagen a vitamin C je vždy vhodné doplňovat zároveň, navzájem umocňují svůj efekt a dohromady jsou neporazitelnými obránci naší imunity. Produkty Zeen Collagen jsou o vitamín C obohaceny. V denní dávce tedy dostanete prvotřídní kolagen i vitamín C, obojí zároveň.

Chraňte svůj pohybový aparát před zraněním a prochladnutím. Posilněte své klouby kolagenem

Chlad je pro klouby nevítaným elementem. Tělo je v zimě ztuhlé a křehké a následkem toho jsme náchylnější zraněním, únavě a různým nemocem. Zeen Collagen pomáhá předcházet bolesti kloubů, tím, že vyživuje chrupavky zevnitř.

Kolagen je přirozenou součástí mnoha tkání lidského těla, v chrupavkách se ale vyskytuje až 30 % celkového kolagenu. Nepříjemným faktem však je, že s přibývajícím věkem produkce kolagenu v těle klesá, a okolo 40. roku se dokonce jeho tvorba úplně zastavuje. 

Následkem toho se začínají chrupavky a kloubní plochy více opotřebovávat, pomaleji se zotavujeme ze zranění a svaly jsou unavenější, méně pružné a pohyb se pro nás stává celkově bolavějším. Hydrolyzovaný, 100% čistý přírodní Zeen Collagen je odpovědí na tyto problémy.

V zimě je doplňování kolagenu obzvláště žádoucí, protože náš organismus a hlavně pohybový aparát trpí chladem, sníženou aktivitou, klouby jsou citlivější a naše imunita je oslabená.

Díky Zeen Collagenu se pro vás stane pohyb opět přirozenou součástí života a budete se cítit plni energie. A to je něco, co v zimních měsících všichni potřebujeme o trochu víc.

S produkty Zeen Collagen vstříc aktivnímu životnímu stylu

Pro silnou imunitu je zásadní také zdravý životní styl. Dostatek spánku a odpočinku redukuje stres, kterému jsme v dnešní uspěchané době všichni přespříliš vystaveni. Bohatá strava zásobuje naše tělo všemi potřebnými živinami, vitamíny a minerály. Pravidelný pohyb udržuje naše tělo fit a v kondici. Dosáhnout den za dnem životní rovnováhy je ale někdy těžší, než jindy. Obzvlášť pokud nám v cestě stojí bolest, či nemoc.

Zeen Collagen je doplněk stravy, který na komplexní úrovni posiluje celý náš organismus. Kolagen je jednou ze základních bílkovin lidského organismu, a tudíž je potřebná na správné fungování většiny tkání, systémů a základních životních funkcí téměř všech orgánů lidského těla.

Navíc kolagen výrazně pomáhá aktivnímu životnímu stylu. Kvalitní bílkoviny hrají významnou roli při budování svalové hmoty a při regeneraci po cvičení. Kolagen urychluje zranění a dokáže hojit mikrotrhlinky na chrupavkách a kloubních plochách, díky čemuž je pohyb opět dosažitelný i pro starší generace, které se potýkají s chronickou bolestivostí pohybového aparátu.

Doplněním kolagenu zkrátka prospějete celému systému. A navíc, budete si připadat, jako byste omládli o deset let. Kolagenu se právem přezdívá “elixír mládí”. Zpevňuje a hydratuje pokožku, a dokáže dokonce vyhladit povrchové vrásky. Díky kolagenu se vám také zlepší kvalita vlasů a nehtů.

Na nic nečekejte a objednejte si Zeen Collagen ještě dnes na e-shopu www.zeenworld.com. Produkty seženete exkluzivně také v prodejnách DM drogerie markt Česko.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat