Komentáře k článku

Yaja 29.12.2021

vitamíny a probiotika na pravidlené bazi

Estera 28.11.2021

dečko, nebo n aposílení imunity a vitamin C, pestra strava

Martina 27.11.2021

vitamin D, probiotika a imunohelp na posílení imunity

Siraellen 23.11.2021

hlavně vitamíny

xxkouckaxx 23.11.2021

jsme očkovaní , zobeme vitamíny

Tonny Montana xxkouckaxx 23.11.2021

jsem také očkovaný ,ale i očkovaný se může nakazit a a stát se superpřenašečem.Takže očkování nic neřeší.

Tonny Montana 22.11.2021

Umýt si po příchodu domů ruce je základ a vzít dezinfekcí telefon.Protože i když si desinfikujete ruce po styku třeba s nákupním vozíkem tak je to stejně k ničemu protože ,když tam vir bude rozmatláte si ho v průběhu nákupu všude po kapsách.A respirátor na každý den čistý je asi dobrá prevence jak to nechytit ze vzduchu .Podle mě se nejvíc vir zase začal šířit když se otevřeli hospody.A je to hlavně z nedostatečně umytých sklenic a půlitrů.Druhá věc je pokrytectví na zastávkách veřejné dopravy.Všichni se tam na sebe mačkají a dýchají si do navzájem xichtu,ale pak si to na tu držku nasadí. Češi jsou prostě nezodpovědní buráci!!!!!!

Tonny Montana 22.11.2021

četl jsem ,že prý je dobré v tomto období kdy počty nakažených stoupají užívat preventivně vitamín D.Zabranujě prý proniknutí viru do buňky imunitního systému .Jak je vidět je dobré nikam moc nechodit protože vir tady je a přes léto nevymřel.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat