I korona-silvestr si lze užít

Co dělat na Silvestra, když nová nařízení žádné velké oslavy nepovolují? No přece si ho užít! Jinou možnost ani nemáme. A každá mince má vždycky dvě strany. Pravda, asi bychom si to představovali všechno jinak, ale pokusme se najít něco dobrého i na korona-silvestru.

Čeká nás nejkrásnější období roku – potkávání s rodinou a přáteli, oslavy a vánoční veselí. Ale už druhý rok jsou Vánoce a silvestr poznamenány koronavirem a opatřením proti jeho šíření. Nic příjemného, přesto asi nutnost, kterou budeme muset stejně jako loni i letos překousnout. Naštěstí letos se můžeme ještě stále veselit s přáteli ve vlastních domech.

Kdeže předloňské sněhy jsou

Se slzou v oku můžeme vzpomínat na bujaré večírky let minulých, kdy byl silvestr opravdu nejdelší noc v roce a stejně tak náročné byly naše přípravy na něj. Dostatek jídla, aby nikdo ani nad ránem neodcházel s pocitem hladu, a široký výběr nápojů. A s každým dalším příchozím se večírek rozjíždí více a více.

Letos zase všechno jinak

Letos toho tolik potřeba nebude. Maximálně přijdou sousedé odvedle. Pravděpodobně nebude letos silvestr trvat ani do brzkých ranních hodin. Ta lepší stránka mince budiž vaší útěchou – žádná bolest hlavy první den nového roku, ušetřené peníze za občerstvení a také mnohem méně přijatých kalorií během jediné noci.

Čas na nové tradice

Ale možná je to dobrý čas na změnu tradic. Není nutné se omezit jen na silvestr u televize, o půlnoci si připít s rodinou a jít spát. Vyzkoušejte silvestrovkou party na zahradě, před domem nebo třeba na parkovišti před vaším domem. Ještě stále je povoleno scházet se venku v poměrně velkém množství. A jestli jsme něco během života zjistili, tak bylo to, že spontánní akce bývají nejvydařenější.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat