Radost z prvního sněhu je odrazem vnitřního charakteru

Proč se někomu s prvními vločkami sněhu rozzáří oči jako vánoční světýlka a jiní sníh naopak proklínají? Na vině je nejen váš charakter. Pokud se na první sníh těšíte, víme o vás následující.

A je to tady zase! Roční období, kdy sníh zaplaví nejen naše hory (kde ho asi miluje většina z nás), ale i zahrady a silnice (a tam už tolik nadšení nevyvolává). Pokud už dávno nejste dětmi, a přesto ve vás první sníh vyvolává stále radost, může to o vás leccos prozradit. Najdete se v následujícím?

Uvnitř jste stále dětmi

Zůstali jste stále dětmi, i když věkem už jste dávno odrostli. A svému dětskému alter-egu dopřáváte stále alespoň občas právo rozhodovat. A to je ta dětská radost, kterou zažíváte, když z nebe začne padat sníh.

Jste optimista

Jste velký optimista, protože pesimista by už myslel na poškrábané auto, nebezpečí nehod na silnici, nudli u nosu a ty „blbý závěje“, vy si představíte sáňkování, stavění iglú a sněhuláků a pořádnou koulovačku.

Nebojíte se opustit svoji komfortní zónu

Kdo nemá strach ze zimy, ucpaných silnic a rozbředlého sněhu, ten se nebude bát ani objevovat vzdálené země. Komfortní zóna? Co to je? To jste nikdy nepotřebovali. Ve zmrzlé vodě vidíte kousek magie a v každé situaci jen to dobré.

Ve spojení s přírodou

Pokud he vaše štěstí závislé na přírodě, musíte žít v souladu s ní. A to je správně! Nová kabelka vás rozhodně nepotěší stejně jako první sníh. Dát si teplé kakao, zatímco venku řádí sněhová vánice, běhat přes třpytivou sněhovou pláň, praskat ledové louže – všechno tohle jsou pro vás krásné vzpomínky z dětství, které si rádi každý rok oživujete.

Dožijete se dlouhého věku

Odkud to víme? Dokonce několik studií tvrdí, že optimističtí lidé s pozitivním přístupem k životu, jsou mnohem zdravější a žijí déle. Takže těšit se třeba ze sněhu vám může přispět k dlouhověkosti.

Zdroj: názory autorky, https://bangordailynews.com/2015/01/22/living/does-snow-make-us-happier/, https://www.quora.com/Why-does-snow-make-me-happy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat