Komentáře k článku

xxkouckaxx 06.08.2022

pořád zhubněte , mám diabetes a 80% lidí v ordinaci má spíš podváhu , není to nemoc tlustých

josef 06.08.2022

Lidi jsou už vystrašení dost,ze všech stran.Neměli by jste něco positivního?Víte,že stejně všichni umřou,i Vy.Asi za toto strašení může zdravotní pojištění,z kterého se všichni snaží urvat co se dá.Většího věku se dožijí lidi beze strachu i bez doktorů,kteří jsou také jenom lidi a sami nevědí jestli dělají ve svém životě dobře.Opravdový doktoři jsou z lásky a ti nikdy lidi nestraší.

josef 06.08.2022

Pardon,pokud nejste doktoři,jenom vystrašení lidi,tak můj předešlý příspěvek neberte vážně a žijte svůj život vesele až do konce.Máte na to i beze strachu.

josef 06.08.2022

Komunismus,kapitalismus,ochrana přírody,náboženství,demokracie,to je stejné jako zdravotní pojištění,na které lidi dobrovolně přistoupili.Myslím,že je to stejná přetvářka.

Siraellen 13.08.2022

snažím se chodit pravidelně

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat