Komentáře k článku

maldavl 14.03.2023

Proč voda, když je pívo? :)

Indus 23.02.2023

To ale musi byt hrnec bez glazury, jen z palene hliny. V takovych se v horkych krajich skladuje voda bezne. Totiz- voda jemne prosakuje a odparuje se celym povrchem nadoby, cimz se zaroven chladi. Jednu takvou karafu na asi 3 litry jsem si privezl z Turecka a nedam na ni dopustit, zvlaste v horkych dnech. Ze by hlina predavala vode nektere sve vlastnosti skrz glazuru, je nesmysl.

Siraellen 22.08.2022

každý má něco do sebe

Jaroslav 15.08.2022

Nejraději mám Remosku.

mili 14.08.2022

Nejradši vařím v pomalém hrnci. Je keramický a jsou z něho nejlepší omáčky.

ben 13.08.2022

trouba, ale manželce se to oslovení nelíbí

Pavel 13.08.2022

Já miluji pálenici kterou jsem si objednal z linykuchar cz

xxkouckaxx 13.08.2022

nejraději mám asi troubu , miluji zapečená jídla z jednoho hrnce

Ivana 13.08.2022

truneckovai@seznam.cz

Ivana Ivana 13.08.2022

A jak se ta vida vyčistí, kdyz je to stále v tom hrnku? Přes tu glazurru uvnitř?

Siraellen 13.08.2022

to nutně potřebuji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat