Na podprsence se nevyplácí šetřit

Ano, můžete si koupit nepříliš padnoucí kalhoty a neforemný svetr. Ani jedno vám neublíží. Ale podprsenka, to je jiná liga! Žádný jiný kousek oblečení na ženu nemá tak velký psychický i fyzický vliv jako ona. Špatně vybraný kus je volbou s katastrofálními následky!

Věděli jste, že přibližně čtyři z pěti žen nosí špatnou velikost podprsenky? Některé z nich i štípu, kloužou nebo možná dřou. Z těch dalších vylézají kostice, najít shodnou barvu podprsenky a kalhotek je taky problém, o zapraném materiálu ani nemluvě. Navzdory tomu, že je nošení podprsenky nezbytnou a každodenní záležitostí, spousta žen důležitost spodního prádla a jeho poslání podceňuje či rovnou ignoruje. Konkrétně podprsenka přitom pečuje o tolik klíčových věcí!

(Štíhlejší) vzhled

Díky dobře padnoucí podprsence silueta vypadá štíhlejší, tónovaná a pozvednutá. Pro ženy s větším poprsím je výběr správné opory s dostatečným zdvihem a boční podporou to nejdůležitější.

Sebevědomí

Když nikde nic nevylézá, nic nedrhne, nepůsobí bolest a podobně, jsou dva košíčky se zapínáním vzadu pomocníkem, který tvaruje ňadra, nadzvedává je zespodu a umožňuje tak nosit různé druhy oblečení – i s povislými „dvojčaty“.

Držení těla

Nevhodný tvar, obvod i samotná velikost podprsenky stojí za mnohými zdravotními potížemi. Máte-li podprsenku příliš malou, nutí vás k nepřirozenému postoji těla, takže zatěžuje záda. Bolest zad pak snadno přerůstá v bolest hlavy. Z toho vyplývá, že kvalitní a hlavně na míru padnoucí kus poskytuje pohodlí, zlepšuje vzhled a zároveň pomáhá zmírnit namáhání ramen nebo krku.

Kdy se vydat na nákupy?

Řešením je najít a investovat do sady spodního prádla, které je správného střihu a velikosti. Mějte na paměti, že některé faktory mohou způsobit, že změníte tvar či velikost podprsenky – zejména při hubnutí nebo naopak přibírání na váze. V každém případě, pokud se setkáte se zvrásněním a krabatěním košíčků, ramínky, které nedrží na svém místě, vykukujícími ňadry při zvednutí rukou nahoru a podobně, není pro vás podprsenka vhodná.

Tuhle krásku neberte

Při výběru podprsenky se předkloňte a ujistěte se, že jsou vaše prsa v košíčcích zcela zajištěna. (Zadní část podprsenky by měla být na úrovni přední části.) A pozor, příliš volná podprsenka je taky špatná podprsenka! Jakmile pod pás zasunete více než jeden prst, pryč s ní. Také si přes podprsenku oblékněte přiléhavou košili. Pokud se vám košíčky nakrčí a ňadra vyboulí, tak tohle zboží vraťte zpátky do regálu. 

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat