Komentáře k článku

justyna 21.12.2022

prasata

Honza 21.12.2022

Odmítám si zboží sám markovat. Pod dohledem pracovnic marketu, které kontrolují zda správně vykonáváte zdarma brigádu pokladní, si připadám jako blbec. Takže raději vystojím frontu u kasy.

Markéta 21.12.2022

Nepoužívám,raději vystojim frontu u pokladny

coudy 21.12.2022

jelikož nejsem pokladník v obchodě tak nepoužívám...

Kvetka 21.12.2022

Lidi jsou největší cunata!

Pavel 22.12.2022

Je to úplně jedno, protože v zázemí supermarketů bývá někdy i to, co by být nemělo. Hygiena “nestíhá” a zřejmě má i nízký zájem.

Jirka 22.12.2022

Když porovnám bakterie na pokladnách a kecy Bureše, tak raději ty pokladny, to je bezpečnější, ne?

Pavel Jirka 22.12.2022

Nemusíš hned mezi hovna tahat politiku. Raději budu dobře žít pod premiérem/prezidentem Babišem než chcípat na žloutenku chycenou v supermarketu!

Petr 22.12.2022

Pokud je u nich volno a nemám v nákupu nealkopivo, pak je stejně nutná přítomnost obsluhy a prokazování "dospělosti"(už v důchodu).A bakterií je i na nákupním košíku spousta.

Luděk 22.12.2022

A paní autorka článku si automaticky nemyje ruce, když přijde z nákupu domů?

Jan Dostál Luděk 22.12.2022

Ta si je nemyje ani po koitu.

Lenka 29.12.2022

Tak jestli setřeli jednu pokladnu z tisíce a zrovna byla nějaká špinavá… už z logiky věci, ti co sahají na pokladnu tam předtím přijeli MHD a otevřeli si dveře, takže bakterie tam budou úplně stejný. Pořád mi přijde lepší si nákup namarkovat sama, s tím že si věci osahávám sama a nepokládám je na pás, kde bylo předtím bůhví co a nesahá mi na to pokladní, která předtím osahala tisíce věcí, od stovek lidí, který sahali bůhví kam. Takhle si potřísním pouze jeden prst z pokladny (na kterou ani nemusím zas tolik sahat, pokud nedávám větší množství nebo pečivo/zeleninu). Ale stejně nás covid naučil po příchodu z obchodu si pořádně umýt ruce a celý nákup desinfikovat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat