Komentáře k článku

Katka 06.01.2023

V mládí problémy, ve 38 početí za půl roku

xxkouckaxx 29.12.2022

první dcerka v 18 druhá v 35 - početí absolutně bez problémů

Siraellen 29.12.2022

zatím se nesnažíme

Toto nesedí 28.12.2022

Celý svůj život jsem měla absolutně nepravidelnou menstruaci, až jsem sebe samu přesvědčila, že já děti asi nebudu moct mít. I tak jsem se ale chránila a stačilo jediné škobrtnutí a byla jsem v tom. Stejná rychlovka byla i s plánovaným druhým potomkem

Petra 28.12.2022

To je teda bomba. Podle tohoto mám všechny příznaky špatné plodnosti, navíc jsem jako puberťačka měla těžký zánět a břišní operaci, manžel měl také zdravotní potíže. Přesto jsem otěhotněla hned první měsíc. Po porodu císařem mi doktor tvrdil, že podruhé to tak hladce nepůjde - a zase napoprvé. Po dalším císaři jsem se nechala sterilizovat a ejhle, i přes dobře provedenou operaci další těhotenství, tentokrát ale mimoděložní. Pak něčemu věřte.

Co nadělám 28.12.2022

Jo, co bych dala za neplodnost, příroda má smysl pro humor, někomu nadělí mateřský pudy a neschopnost otěhotnět, a mně nenávist k dětem a odpor k těhotenství a plodnost.

Lukáš Záleský 28.12.2022

Přesně Pani Alčo jak říkáte, někomu to šlo jako po másle, ale děti mít nechce. A každá druhá mladá žena by chtěla otěhotnět ale nemůže ze zdravotních důvodů třeba že jo?

Alena 28.12.2022

Nekomu by to slo jak po masle a deti nechce, jina by za to dala celej svet a nejde to.

Marek 28.12.2022

V některých zemích kde je velký přírůstek obyvatel s tím evidentně problém nemají. Možná by nebylo marné zajet tak trochu to okouknout.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat