Komentáře k článku

Eva 03.01.2023

Je to neuvěřitelné, co se prodává, nikoho nezajímají důsledky, jde jen o peníze.

Martina 02.01.2023

Ano, pečlivě čtu etikety na produktech. Používám přípravky bez parabenů, silikonů … nejlépe CPK.

Anna 02.01.2023

Nojo, pravda, že to tak moc nesleduju, ale i když bych věděla, jaký výraz ve složení výrobku hledat, budu mít problém to v popisu složení titěrnými písmenky najít. Hlavně, že je to tam v několika jazycích.

karel 01.01.2023

bezpečné je nemýt se.......

xxkouckaxx 30.12.2022

u nás se používá klasické mýdlo

Jarka 30.12.2022

Vyskytuji se tyto latky i v tuhych mydlech???,protoze vetsinou je prave pouzivam a hlavne v detskem mydle.

Janča 30.12.2022

Je například ve sprchovém gelu Cutosan z lékárny! Nevyskytuje se ve všech mýdlech, má antibakteriální účinek. Takových látek nevhodných pro člověka je více, je i kniha pro neznalé chemie, kde je krásně vysvětleno, co která látka v drogeristickém zboží znamená a jaký má vliv, riziko na zdraví . Není špatné se občas zabývat tím, co člověk do sebe a na sebe používá..Pak je to samá neplodnost, vyrážky, oslabená imunita....

Anonym 29.12.2022

SKODA ZE SE STAT NESNAZI CHRANIT NASE ZDRAVI,JE TO SOUCAST USTAVNICH PRAV.tato mýdla se prodávají na hektolitrů,

jarin 29.12.2022

Používám pouze mýdlo Elida.

p.n 29.12.2022

Tak to me pos*r. Jak to ze vetsina vybere v ankete "Ne, těm názvům stejně nerozumím. " To je takova prace a namaha se neco noveho naucit? V dnesni dobe, kdy staci otevrit google? Nechapu. Neuveritelna stupidita... A toto ma take volebni pravo. Chce se mi blejt.

Alice p.n 31.12.2022

To opravdu chcete strávit život na googlu? Kdo se bojí, nesmí si nic kupovat a vyhnout se i lesu.

Petr M. 29.12.2022

Jak vidím, neměl bych si mýt nejen ruce, ale ani tělo, už vůbec ne zuby a dokonce ani vlasy. Jen se divím, jak to mohli přežít naší rodiče a prarodiče. Nevím také jak to zakázat svým vnukum a pravnukům. Určitě bychom byli všichni zdravější.

Radek Petr M. 31.12.2022

Používej mýdlo jako rodiče a prarodiče nebudeš mít problém s dermatologickými vlastnostmi. Tekuté mycí prostředky obsahují řadu ingrediencí jejichž vzájemné působení na lidský organismus nikdo neřeší. Toxikologické vlivy jsou validovány vždy pro danou složku, synergie však nikdo zkoumat nesmí, resp. nikdo na to nedá finance. Peníze jsou opět až na prvním místě, je to velký byznys velkých hráčů. Nicméně každý umí číst (chemické složení je na zadní straně), má internet, možnost se dovzdělat a rozhodnout, co si na pokožku napatlá a co ne.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat