Komentáře k článku

Siraellen 12.05.2023

Moc často ne

Jura 09.05.2023

ja bych to videl, tak ze telo se musi "trenovat" jak nemocma, tak i fyzickou zatezi, ale nesmi se to prehnat... telo beru jako takovou gumu, kterou muzes natahovat, ale nepretahnout, protoze "praskne"... vidim to na kamaradech, kteri o sebe a sve zdravi prehnane staraji a vyhybaji se jak se da nemocem a namaze a kdyz v jejich blizkosti je nemocny clovek, tak vetsinou onemocni take a to same i v pripade nejake fyzicke namaze, kdy "umiraji" kdyz maji napriklad vyslapat mensi kopec... proste nic se nesmi prehanet, ale telo se musi trenovat!

Bohuš 09.05.2023

Musíte ale marodit doma! Jen ne do nemocnice. Myslím na interně. Někteří na severní Moravě pochopí.

Mirka bouskova 09.05.2023

Z velké části pravda. Dle mého průzkumu se třeba učitelé dožívají vyššího věku, protože se fyzicky neničí a jsou v teple. Staré přísloví: práce šlechtí člověka, ale volum dře krk. Protipól, pokrývač, slunce, vítr, déšť, mráz. Je logické, že to zdravotně ať marodi či ne ponese následky.

Dusan 09.05.2023

Nedávno jsem četl a psal to nějaký Dr docent že po prodělaných chřipkach a angínach mají lidé naručené organy a když je to často tak ve staří jim pak selhávají

Hanka 08.05.2023

Tomu bych nevěřila. Můj tatínek zemřel v 96 letech, za posledních 30 let byl nemocný maximálně 5x. Často nemocná byla maminka a zemřela v 82 letech.

Josef 08.05.2023

Hledal jsem datum v kalendáři zda není apríl .

Hafanaf 08.05.2023

Ano, to mi pripomíná, ne dřít jak osli i s teplotou, ale s.... na to. Člověk nemaká pro šťastné zítřky, ale pro nenažrané mocipány.

Anna 08.05.2023

2 krát do roka

ilona 08.05.2023

časté kronky nepřináší zvonky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat