Komentáře k článku

Siraellen 08.05.2023

nic z toho

Ilona 27.04.2023

Ženy si to dělají samy. Když jsou na mateřské, tak se mají starat o dítě a domácnost a ne podnikat, protože ta mateřská dovolená není dovolená, to je práce na plný úvazek. Je to o nastavení priorit.

Marcela Ilona 27.04.2023

To se Vám pěkně řekne, ale pokud je nutí pracovat finanční situace, tak je to trochu jiné. A hlavně to není jen o mateřské, ale školce a škole, kdy musíte zajistit doprovod do školky, ze školky, na kroužky, lékaře, .... Tak v jednom člověku při plném úvazku, který vykováte celý v zaměstnání, je to téměř nereálné. Takže možnost pracovat částečně z domova je jediným řešením. Tedy pokud nechcete dítě nechávat ve školce od 6 ráno do 17 hod. Nebo využívat kombinaci ranní a odpolední družiny.

Libuš 27.04.2023

Nevím, co je stres

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat