Komentáře k článku

Lily 30.11.2023

Větší hovadinu jsem snad nikdy nečetla, 30 let máme psy, olizují nás, sedí s námi u stolu, leží v posteli a jsme všichni zdraví.

majkl 27.11.2023

Fuj , je přečoklováno , kdyby všichni zaplatili poplatky za čokla , tak má mimoň vyrovnaný rozpočet ... 🤔👎🤮

monk majkl 27.11.2023

To je ale nesmysl.

Aleš majkl 27.11.2023

Nepříteli psů. Za psy se platí, jsou čipováni, většinu času tráví na pozemku svého majitele. Naproti tomu kočky nejsou ani čipované, ani zpoplatněné a většinu času nemá jejich majitel ani páru kde se pohybují. Podle směrnice EU týkající se čipování zvířat v zájmových chovech, jsou psi ve stejném odstavci jako kočky a fretky. Jenže český "zákon" o povinnosti čipování psů je jen polovičatý paskvil s odůvodněním, že u koček by to bylo složité. No je vidět, že patříte do stejné rodiny nepřátel psů jako úředníci, co tento zákon prosadili. A přitom kočky přenáší choroby v mnohem větší míře a to i na zahrady těch, kteří žádnou kočku nemají. Proti tomu je psí olíznutí jako Lurdy.

Ferda 26.11.2023

Nemám nic proti pejskům ale olizovat se zásadně nedám a dávat jim pusy to je už úplně nechutné. Jako kuchař musím dbát na čistotu a nezmíním pak řešit nějaké ekzémy, ať si chovatelé psů blekotaji co chtějí, na prvním místě je zdraví lidí.

Anonym 26.11.2023

Kristýno Vágnerová, septický šok mám z tohoto článku. 46 let mám psy, znám spoustu lidí se psy, kolem psu se točí můj život. Ale za celou dobu jsem se nesetkala s tím o čem píšete .

Filda Anonym 27.11.2023

no vidíte a já pracuji 21 na pohotovosti a za celou dobu sem vyjizdel k 7 pripadum behem me sluzby, neberu vubec v potaz kolika pripadu napadeni psem jsem vyjel a z toho byly 3 smrtelne ! nezavisle na tom ze mam zvirata rad, jsem stale radsi obezretny

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat