Komentáře k článku

Hhh 09.02.2024

Zzz

Dana P. 9 03.02.2024

Tak zase nová metoda na snižování Tk vypadá to že už k lékaři nebudeme chodit nebo zase další nesmysl. Nevím kde to ti lidé berou ach jo..

jiří 03.02.2024

tak já vyšší tlak 85/135 snižuju hlohem 8 měsíců, a vy to máte za 2 minuty? Ze které jste galaxie, mohli byste mě naučit vaše zkušenosti? Já obyčejný tvor který žije na té hroudě kamení co obíhá okolo slunce jak tomu říkáme, vůbec takové znalosti nemá jako Vy. Já si dávám každý den jen 15dkg kvašeného zelí, 8 mandlí, 1 bílý jogurt, 5 zelených oliv, 4dcl alkalicko sirnaté minerálky z pramene, no jím jen ryby a krůtí maso doma poražené. Rád bych se dozvěděl víc, mohli byste mě pozvat k Vám kde to umíte, a mohl bych to vidět na vlastní oči? máme tady na planetě mezi lidmi takový zvyk, že si píšeme na originální adresy, ale jen v našem planetárním systému na Zemi jak té hroudě říkáme. Kdbyste mě mohli vysvětlit jak na to, tady je moje adresa: blackka@seznam.cz.... Mohl bych to ješt převést do binárního kódu pokud zadáte souřadnice.... Posílám pozdravy tam k Vám... Tady na Zemi nemáme jména, ale máme čísla, jsem číslo 1

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat