Nenechte si ničím zkazit léto!

Už se vám někdy stalo, že jste musela odvolat vaše oblíbené aktivity kvůli infekci intimních partií? A ke všemu jste si nebyla jistá, jestli je bakteriálního nebo kvasinkového původu?

S výrobky Idelyn Beliema se už nemusíte trápit stím, o jakou infekci se jedná. Idelyn Beliema hojí, zklidňuje a chrání před oběma typy vaginální infekce. Vezměte proto osud do vlastních rukou, zapomeňte na infekce a buďte tou sebevědomou a spokojenou ženou, která si užívá život tak, jak si naplánovala.

Beliema Effect vaginální tablety obnovují přirozenou rovnováhu vašich intimních partií, ať už je infekce bakteriálního nebo kvasinkového původu. Beliema Effect obsahuje živé acidofilní laktobacily a kyselinu mléčnou, které šetrně obnovují přirozenou vaginální flóru. Zbaví vás nejen pocitu pálení, ale také redukuje vaginální výtok a nechtěný zápach. A vy můžete být klidná a sebevědomá jako dřív.

Beliema Expert Intim Krém přináší rychlou úlevu od svědění a pálení a podporuje hojivý účinek tablet. Měsíček lékařský a vitaminy E a B5 zklidňují podráždění, kyselina mléčná a kyselina boritá obnovují přirozené pH vaginální mikroflóry. Navíc obsahuje ochranné a antimirkobiální složky. Idelyn Beliema Expert Intim Krém navrací svěžest vašim intimním partiím.

S Beliema Expert Intim Gelem si držíte infekce prostě od těla a už se nemusíte bát, že se nakazíte infekcí ve vašem oblíbeném fitku nebo v bazénu. Beliema Expert Intim Gel, který byl vyvinutý ve spolupráci s gynekology, jemně očišťuje a ochraňuje vaše intimní partie a pomáhá tak obnovovat přirozenou rovnováhu. Beliema Effect Intim Gel vás bude každý den účinně chránit před vaginálními infekcemi.

Víte, že pravidelná každodenní intimní hygiena a používání vhodných přípravků pomáhají udržovat přirozenou rovnováhu pH, přispívají k celkovému zdraví a správné funkci intimních částí těla a vaginální sliznice. Díky tomu se výrazně snižuje opětovný výskyt zánětů a kvasinkových infekcí v intimních partiích.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat