Komentáře k článku

Adina 24.09.2013

Jenze kde chcete behavat na boso???já teda mám speciální boty a je to šetrnejsi nez v obycejných, ale klouby cítím. Kolena a dole u kotníku jsem mela hrozny problem pak i po protazení. Začala jsem s užíváním colavitalu a uz ted po mesici pocituju zlepsení. Je 100% přirodní a krom kolagenu obsahuje i výtažky šípku.

sageword 22.02.2012

Já běhám ráda.... no, a neví, jak vy... ale to bychom tím pádem nesměli sportovat vůbec. Pořád se jen píše - tohle škodí, tohle raději ne... kdybychom se nad tím zamysleli více, tak prakticky pro tělo není vůbec nic dobrý, ať už se to týká zatěžování kloubů či "napumpování" svalů ve fitness centrech. A co se týká bot - raději budu běhat v botech, než na boso.. :-)

tomáš 13.11.2011

tak to je snad logické, že nejlepší pro klouby je když se běhá boso, přece to je přirozené. A samozřejmě že každý ochranný prostředek jako jsou třeba ty boty má své plusy i mínusy. To teda amíci přišli na novinku.

abc 12.07.2010

Podle mě ten článek je nesmysl. Podrážka boty je přece měkčí jak povrch, na kterém běžíme (mluvíme-li o silnici například) a vhodné (běžecké) boty náraz tlumí a ještě vypelšuje odraz. Nesnažte se lidem namluvit, že stovky, i tisíce běžeckých modelů, vyvíjených skutečnými odborníky mají negativní vliv na chodidla. Dobrá tedy. Příští týden si zaběhnu na boso :-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat