Komentáře k článku

heenna 10.10.2016

tak okurku to jsem nevedela

Zdenaaa 28.04.2016

Takže to celý život dělám špatně.....

verrca 20.04.2016

tak o kečupu jsem to nevěděla

kattkaa 12.04.2016

dobré rady

kamila76 09.04.2016

O banánech to vím, mamka dělala v zelenině.

pajakr 29.03.2016

Do ledice dávám rajčata a okurku mám je nejradši studené

Siraellen 27.03.2016

Cenné rady

vondr.v 18.03.2016

to je dobré vědět

renda4141 29.02.2016

Je fakt, že ovoce a zeleninu nedávám do lednice ale do špajzu. Až na výjimky a těmi jsou rozkrojený citron, ten by mi ve špajzu vyschnul a ředkvičky. Když je nechám ve špajzu, tak jsou do rána úplně scvrklé, ale v lednici vydrží dvy tři dny, než je sním.*11*

deeana 23.02.2016

jdu vyndat ty citrusy

Bileoko 15.02.2016

hmmm, to jsou věci.. meloun i omáčky ven? a já, proč mi ty rajčata a okurky v lednici furt plesniví>:( fakt dobrý článek - ušetří jídlo a navíc místo v lednici :-)

MAFIRA 14.02.2016

V lednici mám vejce,kečup,hořčici a načatou sklenici okurek.Myslím,že je to tak v pořádku *11*

konatovka 11.02.2016

Tak zjišťuji, že mám nedostatky, tak jdu hned ty bio citrony z lednice vyndat.*1*

alenab 11.02.2016

já okurky dávám do lednice - rajčata už delší dobu ne, citrusové plody taky ne. a kečup si dělám vlastní - bez konzervantů, tak to je OK, ale všelijaké omáčky k masu, tak ty ano.........:-P

glady 11.02.2016

třeba kečup mívám v ledničce běžně

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat