Co způsobí, že muž uklidí celý byt sám?

05.04.2016 | Bydlení a design

... a vůbec vás k tomu nepustí? Díky poslednímu testování známe odpověď! Protože tentokrát jste měli možnost hodnotit pomocníka na úklid – mop Vileda Easy Wring Ultramat. A jak dopadl?

Vytírání podlahy není zrovna nejoblíbenější činností v domácnosti. Neustálé ohýbání a máchání rukou v kýblu se špinavou vodou od vytírání často odradí nejednu hospodyňku. Vileda se proto rozhodla přijít s novinkou – šlapacím mopem  Easy Wring Ultramat. Díky praktickému pedálu nebudete muset už nikdy udělat ani jeden pohyb navíc! Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring Ultramat vyždímá mop do poslední kapky za vás. Optimální savost zaručuje tkanina ze 100% mikrovlákna a chytrý tvar ždímače zabrání při ždímání vyšplouchnutí vody, nemusíte se tedy obávat jezírka okolo.

Mopům propadly nejen testerky...

A jak se tato slova naplnila ve skutečnosti? Celých 94 % testerek Bety.cz bylo z mopu nadšeno. A nebyly samy, do nového mopu se prý „zamilovali“ i někteří muži. „Mechanika ždímání partnera nadchla tolik, že mě k tomu nepustil a celý byt uklidil vlastně zcela sám a bez přemlouvání,“ svěřila se testerka pod přezdívkou mamina Helenka.

Ostatně ono ždímání bez práce a zbytečného šplouchání okolo jste si pochvalovali především. „Tak jsem s radostí vyřadila kýbl na zahradu a teď u mne kraluje váš výrobek! Mám 70 let, nemusím se shýbat, nemusím namáčet ruce,“ popsala další vybraná testerka. A podobně to vidí i další z vás, testerka Renda4141: „Mop je lehoučký a ždímání rychlé a jednoduché!“ Díky dokonalému vyždímání jste si pochvalovali, že je podlaha velmi rychle suchá. Což oceníte, máte-li doma malé děti nebo seniora, který by mohl nebezpečně uklouznout.

A co vás nadchlo dál? „Máme doma lino, dlažbu a plovoucí podlahu, na všechny typy povrchů mi mop velice vyhovuje. A při zatlačení na mop odstraní i odolnější špínu,“ napsala testerka LucyEl. „Co hodnotím jako obrovské plus, je, že se s mopem dostanu do těžko přístupných míst, jako jsou prostory pod skříněmi, pod postelemi, pod sedačkou,“ doplňuje testerka s přezdívkou Brnkocvrky. Další z testerek si chválily tkaninu z mikrovlákna, z níž je mop vyroben. Všechna hodnocení mopů najdete ZDE!

I ne-testerky už mají svůj mop!

Mimochodem, dokonce i čtenářky, které nebyly vybrány do skupiny testerek, se rády podělily o své zkušenosti. „Testování jsem nevyhrála, tak přítel prostě šel a tento mop mi koupil. Takže už s ním rejdím po bytě,“ napsala nám Glady. „Měla jsem možnost vyzkoušet více mopů a tento u nás v rodině zvítězil na plné čáře,“ přidala se čtenářka Malcovarenata. „Tento mop mám doma a na 100% bych ho všem doporučila,“ shrnula za všechny čtenářka Romy.

Mopy Vileda Easy Wring Ultramat už hodnotilo 50 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto úklidovým pomocníkem? Přidejte své hodnocení i vy!

A takto jednoduše celý mechanismus funguje! Už žádné mokré ruce!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat