5 tipů na hravé zdi. Jak zaplnit prázdný prostor?

Nebaví vás vaše holé zdi? Máte pocit, že vašemu domovu něco chybí? Chcete zaplnit prázdný prostor? Řešení může být mnohem snadnější, než si myslíte. Nemusíte kupovat nové komody, skříně či police, pořiďte si doma malou galerii. Rozveselte a zútulněte váš byt pomocí obrazů. Jak je pověsit, kolik a kam?

1. Zapomeňte na rovnoměrnost

Máte pocit, že všechny vaše obrazy musí viset na milimetr přesně? To už dávno neplatí, trendem je teď asymetrie. Pořiďte si obrázky různých velikostí, nakupte různé rámy a věšte je vedle sebe jak se vám zlíbí. Střídejte velikosti, vzory, barvy a bavte se.

2. Pro méně odvážné

Necítíte se na velké dekorování? Nemusíte zaplnit hned celou stěnu, k zútulnění budou stačit jen dva nebo tři obrázky. Můžete vyzkoušet první trik a obrázky pověsit v různých výškách. Minimalismus s trochou hravosti bude vypadat skvěle.


1. Obraz sada 2 ks, IKEA, 499 Kč,
2. Fotorám Copper, NORDIC DAY, 1024 Kč,
3. Obraz na stěnu, NORDIC DAY, 909 Kč,
4. Obrázek na stěnu Home, NORDIC DAY, 809 Kč,
5. Obraz kresby, IKEA, 799 Kč

3. Přidejte plastičnost

Na stěnách rozhodně nemusí viset jen ploché obrázky. Kromě obrazů na zeď zavěste i 3D výzdobu, zkuste třeba teď tolik trendy zvířecí hlavy, lapače snů nebo přírodní dekorace. Vaše stěny dostanou úplně nový rozměr.

4. Na poličku s nimi

Přijdou vám obrázky na stěně snad nudné? Nabijte na stěnu poličku a obrázky libovolně postavte na ni, můžete je poskládat přes sebe, podle velikostí, na střídačku, jak jen vás napadne. A pokud jste snad limitovaní podnájmem a nemůžete do stěn nic nabíjet, kupte si velké obrazy, položte je na zem a o stěnu jen opřete. Je to velmi neotřelé a prostor to skvěle doplní.

5. S provázkem

Baví vás netradiční pojetí dekorací? Nezavěšujte obrazy na obyčejný hřebík, ale pomozte si přírodním obrázkem. Pověste dva obrázky na jeden provázek pod sebe, vedle popusťte další obraz o něco níž, zkrátka si vyhrajte. Vaše stěny dostanou netradiční nádech i s tak jednoduchým trikem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat