Komentáře k článku

Kristyna04 11.07.2018

Pořádek v šatníku dělám pravidelně a už zrovna přichází čas, kdy bude potřeba se zase na to vrhnou :-D

Monalisa 01.09.2017

Na oblečení mám velkou šatnu a vše mám krásně utříděné, přehledné a seřazené. Šatník proberu vždy 1x ročně, mám zde pouze to co nosím. Postava se mi naštěstí nemění, takže žádné co když zhubnu není. Jediné pravidlo je , aby v šatníku zůstalo jen to co jsem za poslední rok měla nejméně 1x na sobě a dokonale mi sedí:-) Můj vkus ani styl se nemění, je už časem naprosto vytříbený, vyhazuji už jen věci, které jsou opotřebované, a i když vypadají super, musím se je přesvědčit vyhodit, když jsou např. oprané či jemně vytahané, už žádnou parádu nenadělají. Takhle se mi nikdy nestane, že ráno sáhnu a vyberu špatně. Nakupovat chodím jen když konkrétně něco potřebuji a spokojím se pouze s tím, co mi naprosto ladí s celým šatníkem a perfektně padne. I když se občas jdu podívat na slevy v obchodech, většinou mě neuspokojí, jsou to přebrané a nesedící kousky, které jsou jen vyhozenými penězi.

Simushkas 21.08.2017

Takhle to dělám pravidelně zhruba každý půlrok a vždy se najde spousta věcí na vyřazení.

.... 21.08.2017

na vytřídění věcí šatníku stačí jedna otázka ke každému kousku oblečení: " dělá mi to radost?" pokud ne, obleček jde, at byl drahý/levný/atd. :-) Takhle mám všatníku stále dost místa a uklizeno :-)

helus 21.08.2017

Nerada vyhazuji věci,ale má dcera mě vždy přesvětší co bych už měla vyhodit.

Jája09 21.08.2017

U mně dělá největší problém věta "Do toho určitě ještě zhubnu". U nás v rodině se tato věta snad dědí :-O

Minimálně jednou za rok se pustím do úklidu šatníku.Dříve jsem to dělala stylem,co kdyby náhodou.Nikdy náhodou nebylo.Dnes šatník nekompromisně vytřídím a použitelné kousky jdou na charitu.

Hanyna 20.08.2017

Neumím vyhazovat oblečení. To už opravdu musí jít o staré, nebo nenositelné věci..

Handako 20.08.2017

Zklamal mě přístup autora článku, že na závěr neuvedl kdo ten to system úklidu vymyslel. Tím je Marie Kondo. Napsala knížku Úklid jednou pro vždy, která byla před pár lety světovým hitem. V knížce popisuje uklid všech věcí v bytě (domu) právě tímto zpusobem.

Dana Garova 20.08.2017

Vyhazuji jednou nebo dva krát za rok ,ale né úplně nechávám si menší věci a čekám ,že zhubnu

konatovka 20.08.2017

Na podzim pořádně "vyvětrám" můj šatník.;-)

deeana 20.08.2017

Můj šatník rozhodně nepraská ve švech.

glady 20.08.2017

chystám se na probírku šatníku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat