Chytrý pomocník nejen na velký úklid. Jak vám usnadní práci?

10.12.2018 | Bydlení a design

Chytré technologie dnes ovládají spoustu aspektů našeho života. A bylo by s podivem, pokud by to neplatilo i pro úklid. Na vlastní oči se o tom přesvědčily i naše testerky. Jak se jim tento vysavač Rowenta Smart Force Cyclonic zalíbil? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze.

Vysavače Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH se vyznačuje nevídanou praktičností a jednoduchým použitím, díky vysoce přesné navigaci dokáže uklidit kdekoli a je vybaven špičkovými technologiemi včetně vysoce intuitivního, uživatelsky přívětivého rozhraní s možností připojení k aplikaci pro chytré telefony.


Pomocník, který spolehlivě uklidí za vás? To je Rowenta Smart Force Cyclonic!

Technologie Robart kombinující kameru s laserovým paprskem zajišťuje vysoce přesnou navigaci v reálném čase, extrémní pokrytí všech typů povrchu, bezpečný pohyb a šetrné zacházení s nábytkem.

K robotickému vysavači se můžete připojit pomocí pokročilé aplikace pro chytrý telefon, která poskytuje vysokou úroveň interakce a kontroly, včetně reportů o činnosti, nastaveném týdenním provozu a informací o údržbě. Úklidové cykly lze naprogramovat pomocí chytrého telefonu a do paměti lze uložit až 7 programů na celý týden.

Nová technologie digitálního bezkartáčového motoru zajišťuje optimální úroveň výkonu a dlouhou životnost v kompaktním formátu.

Úklid třeba z Austrálie

A jak se Rowenta Smart Force Cyclonic osvědčil testerkám v rámci Dne s testováním?

„Rowenta Smart Force Cyclonic Connect je vysavač s navigací. Je na dálkové ovládání, dá se ovládat třeba až z Austrálie přes wifi do bytu v Praze. A ještě mi oznámí na mobil, že právě uklízí nebo že už uklidil. Líbí se mi, že se dá navolit čas úklidu. Je i na koberce. Má omyvatelný filtr. Má takový tvar, že vysmýčí i rohy. Sám se zajede k dobíjecí jednotce. Zapamatuje si, kde před tím byl, a vrátí se na místo. Moc pěkný výrobek, špičková kvalita,“ chválila testerka Hedvikova.


O úžasném výkonu vysavače Rowenta Smart Force Cyclonic se přesvědčily i naše testerky.

Tak tento vysavač je král mezi robotickými vysavači. Snadná údržba, díky svému tvaru se parádně dostane do všech rohů. Díky mobilní aplikaci jej mohu nastavit na celý týden, snadná údržba. V klidu zvládne i koberce a má dva roky záruku na baterii,“ vyzdvihla testerka Misula2115.

Chytrý vysavač Rowenta Smart Force Cyclonic je úžasný v tom, že je lehký a zvládnu s ním práci i s bolavou rukou. Navíc zabaví skvěle i syna, který se naněj rád dívá, když vysávám. Vysavač se dobře čistí a je praktický,“ pochvalovala si testerka Cherrynka.

Chytrý vysavač Rowenta Smart Force Cyclonic má nejen zajímavý design, který každého zaujme, ale také parádní výkon. Výborně luxuje a šetří nám mnoho času. Chytrý vysavač Rowenta Smart Force Cyclonic je výborná investice,“ uzavřela testerka heena.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:

 

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat