Skvrny a nečistoty bez šance. Pomohou i přírodní prostředky

28.12.2018 | Bydlení a design

Máte-li děti, jistě už jste častokrát stáli před problémem v podobě odolné skvrny na oblečení nebo zanesené lahvičky na mléko či dětský čaj. Jistě, v drogerii najdete běžně spoustu chemikálií, jež by takový problém odstranily, ale řada rodičů volí raději prostředky šetrné ke zdraví dítěte i životnímu prostředí. Přitom i takové si dokáží s nejrůznějšími nečistotami poradit. Patří k nim i produkty Feel Eco, jež v rámci testování vyzkoušely naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Není skvrna jako skvrna

Děti dokáží občas na svém oblečení přinést opravdu zapeklité skvrny. Co na některé z nich radily naše babičky? Tak třeba oblíbená čokoláda. „Sladkých“ flíčků se zbavíte silným roztokem soli nebo namočením do vlažného mléka. Se zbytky katastrofy si hravě poradí pračka.

Když si děti malují, málokdy zůstane barva z fixů jen na papíře, co si budeme povídat. Tohle umělecké dílo bez problému sundáte lihem. Ale ať se autor raději nedívá…

A co taková tráva? Když se zelený flek dá považovat za čerstvý, potřete ho syrovou rozkrojenou bramborou a poté vyperte běžným pracím prostředkem. Další variantou je použít máslo, nechat pár minut působit a proprat v horké mýdlové vodě.

Nepřítel číslo jedna všech maminek musejí být jistě borůvky, že? Fialovou kaňku navlhčete a posypte kyselinou citronovou. Nechte pár minut působit a vyperte běžným způsobem. Zasažený kousek látky můžete také nechat odmočit v kyselém mléce.

Když pomáhá příroda

Ačkoli babské rady nejsou k zahození, spousta z nás raději pooužívá ekologické prostředky z drogerie. O jejich účinnosti se přesvědčily i naše testerky, které testovaly Feel Eco odstraňovač skvrn Baby a Feel Eco prostředek na mytí dudlíků a lahviček. Jak se produkty osvědčily?

Přípravek Feel Eco na dudlíky a lahvičky nám moc vyhovuje. Snadno ho otevřu jednou rukou a dobře padne do ruky. Navíc stačí jen 1 čajová lžička na 5 l vody a výsledek je dokonalý. Vše bylo perfektně umyto a odmaštěno. Navíc oceňuji, že výrobek je bez zbytečné parfemace a nevysušuje ruce. Určitě ho budeme kupovat i nadále,“ chválila testerka splendidka.

Přípravek má dobrou konzistenci, pění tak akorát - ani moc ani málo. Velmi oceňuji složení - hypoalergenní a ekologické, nemusím se bát, že by způsobilo nepříjemnosti. Můžu ho používat na vše, co potřebuji. Ruce vůbec nevysušuje, velmi dobře odmašťuje, takže splňuje to, co slibuje. Mohu jedině doporučit, tahle značka je zárukou kvality a šetrnosti,“ přidala se testerka jaaniickaa.

Děkuji za možnost testování přípravku Feel Eco odstraňovač skvrn Baby. Všeobecně se snažím kupovat pouze ekologické přípravky, o to větší radost mám, že jsem měla možnost seznámit se s tímto přípravkem. Bláto a trávu jsem s ním zatím nečistila, zato se skvrnami od jídla na tričku si poradil perfektně. Stačila půlhodinka působení a praní na 40 stupňů a skvrny opravdu zmizely. Určitě DOPORUČUJI všem maminkám, kterým záleží nejen na zdraví jejich dětí,“ napsala testerka Veerun.

Za nás maximální spokojenost. Snadná aplikace, ekologický přípravek šetrný k našemu životnímu prostředí a hlavně skvěle funguje. Trochu jsem se obávala, zda bude účinkovat, protože oblečení mých dvou dětí je skvrn od jídla mnohdy plné, ale poradil si s nimi dobře. Výhodou je i to, že lze použít na všechny typy prádla, bílé i barevné,“ pochvalovala si testerka andrysek111.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat