Žehlení bez námahy. Pomůže parní generátor

11.06.2018 | Bydlení a design

Žehlička ve většině domácností nepatří k oblíbeným předmětům. Ovšem s parním generátorem Tefal Pro Express Ultimate bude žehlení zábava. Přesvědčily se o tom i naše testerky na Zážitkovém testování. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Dopřejte svým oděvům maximální výkon páry a nepřekonatelné výsledky žehlení s vysokotlakým parním generátorem Tefal Pro Express Ultimate GV9581E0. Nová technologie vysokotlakého bojleru zajišťuje profesionální účinnost a jedinečný systém dvojí ochrany proti vodnímu kameni dodává oděvům dokonalý vzhled.


Tefal Pro Express Ultimate si poradí i s těmi nejvzpurnějšími záhyby a je ideální pro žehlení silných látek, více vrstev či pro vertikální žehlení.

Pára pod vysokým tlakem proniká hluboko do nitra látky a zajišťuje tak profesionální účinnost, což zkracuje dobu žehlení až o polovinu. Nová technologie vysokotlakého bojleru poskytuje dokonalé výsledky na profesionální úrovni. Intenzivní parní ráz si poradí i s těmi nejvzpurnějšími záhyby a je ideální pro žehlení silných látek, více vrstev či pro perfektní vertikální žehlení zavěšených oděvů.

Můžete být zcela bez obav díky jedinečné dvojí ochraně proti vodnímu kameni: Protect system přeměňuje kapky a unikající vodu v páru a chrání proti skvrnám a patentovaný Anticalc Collector maximálně usnadňuje čištění bojleru.

Nastavení upravíte jedním stisknutím tlačítka na elegantním novém ovládacím panelu Direct Control, který je prakticky umístěn přímo na držadle žehličky a šetří váš čas při přepínání mezi různými typy látek. Čtyři elektronické programy zajišťují dokonalou kombinaci páry a teploty pro každou látku. Po zapnutí se automaticky nastaví Program Normal, vhodný pro všechny typy látek bez rizika spálení. Jen když je potřeba, jednoduše na držadle žehličky přepnete na jiné nastavení.

Revoluce v žehlení

O přednostech parního generátoru Tefal Pro Express Ultimate se na vlastní oči přesvědčily naše testerky během Zážitkového testování. Jak se jim přístroj zamlouval?

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate zajistí dokonalé vyžehlení prádla, a to jak horizontálně tak i vertikálně. Má několik programů, prádlo nespálí. Velkou výhodou je, že stačí žehlit pouze jednu stranu a žehlení několika vrstev, u bavlny projde pára až 16 vrstvami, takže můžete pěkně poskládat povlečení na malý rozměr a žehlíte, čímž ušetříte čas. Žehlička je lehčí než klasická napařovačka. Kvůli páře ovšem nelze používat klasické žehlicí prkno, ale speciální mřížkované,“ napsala testerka 4vladku.


Parní generátor šetří síly i drahocenný čas. Žehlení je díky němu zábava!

Parní generátor na žehlení je nejlepší, co si může člověk vyzkoušet k tak neoblíbené činnosti, jako žehlení je, tedy za mě určitě ano. Mám starší model žehličky Tefal a jsem nadšená. Na košile a těžko žehlitelné prádlo nesrovnatelné s obyčejnou žehličkou. Prádlo je po páře jinak voňavé a měkoučké,“ chválila testerka JirinaM.

Parní generátor je super hlavně v tom, že nemusíte tolik hlídat nastavení teploty. Můžete přejíždět i po více vrstvách a hlavně stačí jedno přejetí a je vyžehleno! Ne jako u klasické žehličky... Také díky generátoru je žehlička v ruce neuvěřitelné lehká. Kabel nikde nepřekážel, generátor se dá oložit kamkoliv. Nahřátí je rychlé,“ popsala testerka Tereza.11.

Parní generátor je pecka! Nechápu, jak jsem mohla tak dlouho žehlit s klasickou žehličkou! Už při testování jsem byla překvapená, jak lehce žehlička klouže po materiálu bez toho, aniž by dělala nějaké šmouhy, odlesky apod... Je lehký do ruky a opravdu stačí jednou přejet a máte vyžehleno! Dokonce i více vrstev! Jsem nadšená,“ nešetřila chválou testerka teru.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:47
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:20

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat