Potřebujete oživit vaši ložnici? Vsaďte na nové přehozy přes postel

02.11.2010 | Bydlení a design

Přehoz přes postel představuje nejen účinnou ochranu vaší postele a ložního prádla před prachem a případným znečištěním, zvláště pokud postel používáte i během dne, ale zároveň je ideálním dekoračním prvkem.

Přehozy přes postel v nejrůznějších barvách a vzorech umožňují perfektně sladit vaši postel s ostatním interiérem.

Vyberte si z nepřeberného množství, můžete si vybrat od klasicky bavlněných až po luxusní saténové či hedvábné. Stejně jako ložní povlečení, můžete vybrat také přehozy přes postel v podobných barvách, a sladit tak celou ložnici.

Máte-li rádi změnu, nový přehoz přes postel nabízí nápaditý a levný způsob, jak osvěžit váš pokoj novými barvami či vzory. Ideální jsou rovněž do dětských pokojů, aby si vaše děti mohly bez starosti hrát i na posteli.

Díky barevným kombinacím a nespočtu vzorů ve formě pohádkových motivů, květin či autíček a vlaků na dětských přehozech se dětský pokoj i oči vašich dětí rozzáří. Umožněte jim splnit si sen a nechte je „přistát“ na letišti v podobě přehozu přes postel.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat