Vzepřela se osudu: Holčička měla umřít pár týdnů po porodu, ale pak... (FOTO)

Malá Abigail Jones je úžasné miminko, kterému osud do života nadělil velmi těžký úděl, ale především milující a úžasné rodiče.

Abigail se loni na sklonku léta narodila s Downovým syndromem, ale bohužel také s nádorem na mozku. Verdikt lékařů ihned po jejím narození zněl jasně: tumor není možné ani operovat, ani léčit pomocí chemoterapie, holčička bude žít maximálně několik týdnů.


Rodiče malé Abigail se rozhodli vzít si miminko domů a poskytnout mu ve spolupráci s dětským hospicem tu nejlepší možnou péči, která jejich dcerušce oněch pár týdnů zajistí konec života bez bolesti a utrpení.

Malou Abigail zahrnovali láskou a nehnuli se od ní ani na krok. Právě tehdy vznikla série velmi krásných a dojemných fotografií, na kterých je vidět, jak dcerku milují a rozmazlují nejen oni, ale i její starší sestřička.

Navzdory zdrcujícímu rozsudku lékařů v porodnici se Abigailini rodiče nevzdali, a když viděli, že jejich dceruška prospívá navzdory své diagnóze, rozhodli se vyhledat ještě druhý názor odborníka.

A potkali doktora Alana R. Cohena z Bostonské dětské nemocnice, který byl přesvědčen o tom, že osud malé holčičky nemusí být zpečetěn.

Ačkoli se nádor na Abigailině mozku stále zvětšoval, rozhodl se pro operaci. A malá bojovnice se také nevzdala.

Zákrok zvládla bez komplikací a dnes už je zase doma v péči svých rodičů. Doktor Cohen je přesvědčen, že by se tumor již neměl vrátit, a tak má Abigail podle všeho velmi dobrou prognózu do dalšího života!






Celkem 17 komentářů

heenna
11.10.2016
snegurka
28.09.2016
moniika
20.04.2016
verrca
07.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat