Komentáře k článku

heenna 28.12.2016

v norme :))

kamila76 26.12.2016

tak a je po vánocích

Hanyna 14.12.2016

Tak to naštěstí opravdu ne, snad jen občas ty koledy a občas zavoní bytem františek.:-)

vivi11 12.12.2016

Jsem v pohodě :-)

kattkaa 11.12.2016

Vánoce ještě neprožívám.

konatovka 11.12.2016

Zatím Vánoce moc nevnímám.*1*

helus 11.12.2016

Vánoce si užívám naplno bez stresu.

glady 11.12.2016

Vánce prožívám v klidu

Když byli děti malé tak jsem z vánoc šílela.Přesně jak je psané výše.Dnes?Vygruntuji do konce listopadu cukroví už nepeču jen štrúdl nebo něco těsně před vánocema(míša řezy nebo koláč s ovocem).Výzdobu si samozřejmě udělám,ale už to taky nepřeháním.Týden před vánocemi udělám běžný úklid a těším se až se sejde celá rodina.Nevím,možná bych taky šílela z vánoc,ale když už od října slyšíte v obchodech koledy,mají vystaveny kolekce v televizi slyšíte samou reklamu na vánoce tak mám po chuti cokoli chystat.Podle mě to je jen marketingový tah,jak z lidí vytáhnout co nejvíc peněz za předražené dárky.A o tom(aspoň podle mě),vánoce nejsou.Přeji Vám všem klidné a spokojené vánoce.

Renata 10.12.2016

Vánoce mám"ráda" zejména proto, že po slunovratu se začne den opět prodlužovat a jak nastane konec ledna, jaro je na dohled(únor je krátký) a březen je pro mě už jaro.Stromeček nechystám,důkladně vygruntuji(po dnešku už mám úklid hotový),koupím si na stůl krásnou kytici živých květů, kromě barborek musím mít ještě něco dalšího kvetoucího a jmelí-zelené.Jídlo mám ráda střídmé, ale nějaká ta luxusní mňamka taky bude. Ale né moc, škoda peněz jen za jídlo, radši ty peníze dám v létě do cestování.Cukroví peču, ale přiměřeně, 5-6 druhů a jen klasické druhy.Nejkrásnější vánoce byly, když jsem byla malá holka, jak je to už dávno....

Evcitka 10.12.2016

Vanocni pripravu beru s nadhledem, vyzdoba,uklid,cukrovi - hlavne primerene a nezblaznit se z toho

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat