Komentáře k článku

Tereza 10.02.2023

Chlapeček 3 roky z darovaného vajíčka, zdravý, chytrý a krásný, jsem šťastná máma. Neměla jsem na vybranou a svého kroku nelituji, stála jsem před rozhodnutím, buďto tato cesta, nebo prázdná náruč, nebylo co řešit...

Leňa 17.10.2018

2 děti - dvojčata (kluk,holka), uměle, nyní 15 let. Oba zdraví, nadprůměrně chytří (hlavně kluk), oba sportují. Nemocni od mala minimálně. Nemají žádné nemoci, ani alergie. Samozřejmě nevím co bude až jim bude 50.

Anet 17.10.2018

K darovaným vajíčkům se vyjadřovat nemohu, ale tři moje kamarádky podstoupily umělé oplodnění "vlastním materiálem", ze kterého se narodily čtyři děti, které momentálně jsou ve věku 2-6 let. Z těch dětí je pouze jedno celkem zdravé (má jen nějaké alergie), jedno má těžkou slabozrakost (v podstatě vidí obrysy věcí, světlo a tmu), jeden chlapec má nějaký neurologiský problém (ve třech letech nedokáže v ruce udržet předmět, nechodí, jen trochu leze) a poslední má srdeční nedosttečnost a už má za sebou dvě operace na kardiologii. Asi bych do toho nešla, věřím Darwinovi a jeho teorii o přirozeném výběru: pokud se nějaký organismus není schopen rozmnožit, pak je to proto, že zachování jeho DNA je z hlediska druhu nežádoucí. Maminky, klidně do mě..

glady 17.10.2018

myslím, že to není pravda

Siraellen 16.10.2018

umělé oplodnění zatím neplánuji

ovace 16.10.2018

myslím že žena je štastná když se to povede,na ničem jiném nezáleží

helus 16.10.2018

Myslím si,že je to obráceně.Žena je šťastná,že se to povedlo.

xxkouckaxx 16.10.2018

tak tomu nevěřím ani náhodou >:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat