Oznamte mu, že čekáte dítě. Zn.: Originálně

Pokud jste zjistila, že jste těhotná, a přemýšlíte, jak to partnerovi oznámíte, zkuste něco originálnějšího, než je pozitivní těhotenský test na polštáři nebo SMS „jsem těhotná“ (i když na nich samozřejmě není vůbec nic špatného).

Následující tipy samozřejmě můžete využít i v případě, že tu šťastnou novinku chcete s partnerem společně oznámit svým rodinám apod.

Domácí kino
Vyrazte do obchodu či půjčovny DVD a vraťte se s kolekcí filmů, jejichž hlavním tématem je těhotenství a děti. Zkusit můžete třeba snímky Kdopak to mluví, Juno, Junior a spoustu dalších.

Sladké překvapení
Upečte muffiny a polovinu každé obarvěte modrou polevou, druhou polovinu pak polevou růžovou. Na každý zákusek pak bílou polevou nakreslete ještě velké plus.

Tým rodina
Má váš partner oblíbený sportovní klub? Pak sežeňte (nebo ušijte) dres v jeho barvách v dětské velikosti a na záda vyšijte či napište vaše příjmení.

Vzdělávací fond
Kupte keramickou pokladničku ve tvaru prasátka a přidejte na ni nálepku „Na studium“. Až se partner zeptá, co to má znamenat, vysvětlete mu, že vzhledem k pravděpodobnosti zavedení školného na vysokých školách máte už jen necelých 20 let, abyste svému potomkovi našetřili dostatek peněz.

Co bude dnes k večeři
Nakupte dětské talířky, příbory a hrníčky a naservírujte k večeři třeba přesnídávku nebo nějaké jiné dětské jídlo (pravděpodobně s ním ovšem vystačíte jen tak na předkrm).

Rodokmen
Vytvořte rodinný rodokmen se všemi babičkami, dědečky, rodiči a sourozenci jak z vaší, tak i partnerovy strany. Největší políčko pak věnujte svému očekávanému dítěti, k němuž napište plánované datum porodu.

Rodinný portrét
Kupte rámeček na fotografie, který se skládá ze tří oddílů – do jednoho vložte fotografii partnera, do druhého svou a doprostřed umístěte fotku vašeho pozitivního těhotenského testu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat