Dětská imunita musí v zimě čelit řadě útoků. Jak ji posílit?

18.02.2019 | Děti a rodina

Zimní měsíce jsou obvykle spojené s vyšším výskytem nejrůznějších chřipek a viróz. Především v dětském kolektivu se nejrůznější bacili šíří přímo rychlostí blesku. Není divu, že imunita nejmenších potřebuje pořádnou vzpruhu. Jak dětem posílit obranyschopnost? Kromě stravy bohaté na důležité živiny můžete vsadit i na vhodný doplněk stravy. Takovým je i BABY IMUN, který v rámci testování zkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Pomoc na talíři...

Existuje mnoho důvodů, proč byste měli zajistit, aby vaše dítě jedlo zdravou a vyváženou stravu. Potraviny nabité konzervačními látkami, neznámými přísadami a cukrem vedou k problémům s trávením a zánětům. To, co vaše dítě jí, může bránit funkcím imunitnímu systému, a proto byste měli dohlédnout, aby vaše ratolest konzumovala dobroty s následujícími položkami.


Křehkou dětskou obranyschopnost podpoříte i vhodnými doplňky stravy. Ovocný sirup BABY IMUN s hruškovou příchutí si navíc zamilují.

Vitamin C je přirozený antioxidant, který pomáhá chránit buňky v těle vašeho dítěte. Potraviny, které jsou bohaté na vitamin C, zahrnují papriku, brokolici, sladké brambory a kiwi. Vitamin A spouští reakci protilátek a varuje imunitní buňky, aby fungovaly. Hledat jej můžete ve vejcích, jogurtech, organickém ovoci a zelenině, mangu a tmavé listové zelenině (třeba špenátu). Vitamin D podporuje imunitní systém ve správném fungování a také chrání před infekcemi. Zatímco slunce je nejefektivnější „dodavatel“ tohoto vitaminu, abyste zvýšili jeho příjem, podávejte svému dítěti lososa, makrelu, vejce a obohacené obiloviny.

Důležité jsou i minerály. Nedostatek správného množství železa může vést k problémům s kognitivním vývojem a oslabeným imunitním systémem. K nejlepším potravinám bohatým na železo patří červené maso, fazole nebo ořechy. Zinek pak pomáhá vytvářet nové buňky v těle a enzymy, které podporují imunitní systém. Jeho domovem je maso, mléko, sýry a obiloviny.

Nezapomínejte ani na probiotika a prebiotika. Jsou nezbytná k podpoře růstu zdravých bakterií nacházejících se ve střevě dítěte. Chrání před škodlivými bakteriemi a viry. Probiotika hledejte v mléčných výrobcích (jogurty, zakysané mléčné výrobky, jogurtové nápoje), prebiotika v banánech, rajčatech, česneku, cibuli či celozrnných potravinách.

...i na lžičce

Speciálně pro posílení imunity vašich nejmenších členů rodiny TEREZIA COMPANY vyvinula ovocný sirup BABY IMUN s hruškovou příchutí, doplněk stravy, který kombinuje účinky jedné z nejvýznamnějších zdraví prospěšných hub – hlívy ústřičné se širokou škálou biologicky aktivních látek, a rostliny budoucnosti neboli rakytníku řešetlákového. Jak se osvědčil našim testerkám a jejich ratolestem?

„Syn začal užívat v prosinci se zbytkovou rýmou a kašlem a týden na to rýma skoro žádná a kašel výrazně ustoupil. Konzistence a hustota dobrá, není vodový, takže se dobře dávkuje. Držíme se doporučeného dávkování, tj. 2x denně jednu lžičku před jídlem. Dávkujeme neředěný, ale se zapitím tekutinou. Narozdíl od konkurečního výrobku s betaglukany je sirup prý chutnější pro syna díky přírodní ovocné příchuti. Dobíráme poslední balení a za celé období minimální nachlazení, když všichni ve škole odpadávali. Což si myslím, že je u alergika velký úspěch a je tím vidět výsledek účinku, že sirup funguje. Určitě budeme doporučovat a užívat i nadále,“ chválila testerka Luci79.


Sirup BABY IMUN měl u našich testerek i jejich dětí jasný úspěch!

Když jsem dostala do rukou dětský sirup BABY IMUM, velice mě potěšilo čistě přírodní složení. Chuť je myslím si velmi individuální. Někomu chutná, najde si určitě i odpůrce. Ale co je opravdu důležité, je to, že funguje. Po pravidelném užívání nás přestal trápit věčný kašel. A i když byl malý v kontaktu s nemocnými dětmi, nenakazil se,“ přidala se testerka Sali.

Přiznám se, že jsem z možnosti otestovat tento výrobek měla obrovskou radost, tiše jsem doufala, že trochu pomůže. Syn totiž celý podzim bojoval s neustále se vracející rýmou a nachlazením. Musím říci, že výsledný efekt předčil mé očekávání - začala jsem dávat doporučenou dávku pravidelně každé ráno do kaše a postupně se nejenže ztratila rýma, ale syn po ty dva měsíce dokonce nebyl ani jednou nemocný!“ neskrývala nadšení testerka witchie.

Sirupu BABY IMUN na podporu imunity dávám jen to nejlepší hodnocení. Užíváme ho a úspěšně se nám vyhýbají nemoci, zatímco děti v okolí uléhají. Proto jsem moc ráda, že jsme dostali možnost tento úžasný přípravek, který je čistě přírodní, vyzkoušet, a budeme ho užívat a doporučovat. Dětem chutná a přiznávám se, že chutná i mně - protože často jsem si nějaký ten bacil ze školky přinesla i já. Nemusíme polykat tablety, což pro nás bylo utrpení a hlavně jsme zdraví, bez kašle, rýmy, které dříve patřily k našim zimám,“ nešetřila chválou testerka sipeji.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat