Svatební dary, které jdou nejvíce na odbyt

Trápíte se otázkou, jaký vymyslet svatební dar? S tím vám můžeme poradit! Známe totiž ty svatební dary, které se darují nejčastěji.

Vymyslet perfektní svatební dárek není vůbec lehký úkol. Nakonec každý by chtěl dát něco jedinečného a zároveň užitečného. Zabalit krásně peníze je sice možnost, ale rozhodně ji nelze považovat za něco osobního.

Webová stránka „Zola“ sestavila žebříček stovky nejoblíbenějších dárků, který by vás mohl inspirovat. Údaje v ní pocházejí z anket a seznamu přání, která vytvořily samy svatební páry. A přitom vzniklo několik překvapení. A jaký výrobek to vyhrál?

TOP 100 svatebních dárků

Nejoblíbenější dárky jsou ty, které využijete v kuchyni. A to by asi málokdo z vás čekal! Úplně na vrcholu tak stojí výbava pro všechny fanoušky pečení. Překvapením také bylo, že na seznamu přání se velmi často objevovaly kvalitní pánve.

Mezi dalšími oblíbenými dárky k uzavření sňatku je – vaflovač. Ale i další kuchyňské potřeby první desítky obsadily téměř výhradně – smoothie-maker, kávovar, sklenice na víno, příbory nebo ruční vysavač.

Chcete něco zajímavějšího?

Pokud se vám uvedené dárky zdají trochu nudné a stále dost neosobní, můžete sáhnout i po něčem trochu zajímavějším. Co třeba vymyslet osobní jídelníček, nebo dokonce kuchařku s recepty na míru? Oblíbené jsou také dárkové poukazy – do různých obchodů, ale i na zážitky nebo zájezdy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat