Správně zabalený batoh na výlet s dětmi

Jaro láká teplým počasím a hřejivým sluncem. Mnoho rodin vyráží na výlety do přírody, delší túry nebo krátké dovolené. Aby váš výlet byl úspěšný, měli byste trochu plánovat. Máme pro vás seznam, co by rozhodně nemělo chybět…

Nepředpokládáme, že se chystáte na svůj první výlet s dětmi, přesto vás ale pokaždé překvapí, že něco nemáte? Proto jsme pro vás připravili seznam, který se může hodit. Protože úspěch závisí na správně sbaleném batohu!

Svačina

Výlet je sice velká zábava, která přináší spoustu nových zážitků, ale člověku při něm i vyhládne. Není nad to, když si po dostatku pohybu na čerstvém vzduchu dáte něco dobrého nebo uděláte malý piknik. Přitom byste ale měli dbát na to, abyste zabalili nejen chutné, ale především zdravé potraviny, které vám i dětem dodají potřebnou energii.

Nezapomeňte přes všechno to nadšení i na dostatek tekutin. Pít je důležité nejen během horkých letních dní, proto by měla být láhev vody vždy po ruce.

První pomoc

I když se snažíme dávat pozor sebevíc, malým oděrkám, štípancům nebo poškození kůže se nevyhneme. Podrážděná kůže může například třením o oblečení být velmi citlivá a přístupná tak bakteriím. U malých oděrek pomáhá zpravidla hojivá mast nebo šetrná dezinfekce.

Některým podrážděním můžete předejít – například krém na opalování pomůže předejít spáleným tvářičkám a nosu.

Ochrana proti dešti

Stalo se to asi každému – i přes předpověď počasí, která slibovala slunce, jste nakonec zmokli. Na možné rozmary počasí byste měli být připravení v každém ročním období, a to především když jste ve volné přírodě, kde není možnost se schovat před deštěm na každém kroku. Nejen že zmoknout není to nejpříjemnější, ale v chladněšjím odpoledni zdraví nebezpečné. Zabalit si pláštěnku nebo deštník je tedy to nejmenší. A pokud máte v batohu dost místa, zabalte pro jistotu i holínky pro děti.

Zdroj: názory autora, www.raisingchildren.net.au/babies/family-life/holidays-travel/travel-checklist







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat