10 důvodů, proč nemám děti

Jen Kirkman, ve Spojených státech amerických velmi oblíbená komediální herečka, jež se specializuje na tzv. stand-up comedy, nedávno vydala knihu s názvem „Stěží se postarám sama o sebe: aneb Příběhy šťastného života bez dětí“.

A jak název knížky napovídá, Jen Kirkman v ní vysvětluje, že tvrzení o tom, že žena může být šťastná, pouze pokud založí rodinu, zdaleka nemusí platit! Pro server Shine pak Jen nastínila 10 důvodů, proč nemá děti.

10. Nemám děti, protože jsem se o to nikdy nesnažila. Sice jsem fyzicky v pořádku a děti bych mít mohla, ale prostě jsem se nikdy nesnažila dostatečně.

9. Nemám děti, protože nemám manželku. Ne že bych byla homosexuální, ale pokud už bych děti mít měla, chci, aby se o všechno postaral někdo jiný a já se jen mohla válet na gauči a koukat na televizi jako „správný táta“.

8. Nemám děti, protože netoužím po daňových úlevách.

7. Nemám děti, protože nechci, aby mi po domě běhali jejich malí přátelé. Nejspíš by ze mě byl ten typ matky, co vyučuje své dítě doma a kamarády mu povolí, až když mu bude osmnáct.

6. Nemám děti, protože chci být jedinou osobou, která mi doma patlá jídlo po gauči.

5. Nemám děti, protože se nechci setkávat s dalšími matkami a neustále poslouchat zábavné příběhy o tom, čí kočárek má nejmenší spotřebu.

4. Nemám děti, protože jsem nikdy neprocestovala Evropu s batohem na zádech, a teď, když už cestovat můžu, nechci tahat na zádech dětskou krosničku.

3. Nemám děti, protože jako 38letá žena si v sobotu ráno radši udělám nehty, než bych koukala na kreslené pohádky.

2. Nemám děti, protože jsem single, a kdybych se stala svobodnou matkou, bylo by moje dítě jedinou osobou, která by ve dvě ráno měla moje prso v puse…

1. Nemám děti, protože nechci. A nikdo mě nepřinutí k opaku.
 






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat